Obiceiuri sanatoase pentru slabit. Stiai?

Cu siguranta ca aceste obiceiuri sanatoase pentru slabit vor face diferenta in viata ta. In special ca de acum incolo poti incepe sa mananci mai eficient. Este nevoie doar sa iei o decizie ferma in acest sens. Apoi vei putea sa aplici aceste sfaturi fara prea multe impedimente.

Iti precizam acest aspect tocmai pentru a-ti reaminti de ce nutritia are un rol colosal in ceea ce priveste sanatatea, dar si supletea. Asa ca, daca vrei sa fii mai sanatoasa, dar si sa ai un trup armonios, ar fi bine sa te familiarizezi cu aceste obiceiuri sanatoase pentru slabit.

Nu iti face griji, nu vorbim despre targete imposibil de atins. Telul nostru va fi sa intelegem mai bine ce trebuie sa mancam. Iar lucrurile vor incepe sa decurga de la sine, ulterior.

Obiceiuri sanatoase pentru slabit – tu cate aplici?

Mananca mai multe proteine. Stim ca suna contraproductiv, dar este cat se poate de adevarat. Si nici nu este de mirare, avand in vedere ca atunci cand consumam alimente satioase evident ca NU vom suferi de foame. Si exact acest lucru vrem sa se produca si atunci cand suntem la dieta de slabire. Astfel, putem crea un deficit caloric daca mancam eficient, dar totusi nu ne infometam. Asa ca alege sa mananci carne de curcan, avocado, nuci, dar si ciuperci atunci cand esti la regim.

Toate abunda in proteine. Nu uita nici de cele vegetale, pe care le poti lua din fasole, linte, mazare si broccoli.

Renunta la sucuri carbogazoase. Stim ca este una dintre acele mici placeri vinovate…dar sa stii ca este mai „vinovata” decat crezi! De ce? Au mult prea multe calorii goale, adica dintre acelea care nu iti ofera satietate, dar care te baloneaza. Uita de aceste bauturi nocive care abunda in zahar si alte chimicale nocive, cum ar fi aspartamul.

Alege sa bei limonade, sucuri naturale sau smoothie-uri, iar digestia ta va fi vizibil imbunatatita.

Obiceiuri sanatoase pentru slabit. Portii mici, rezultate mari

Nu uita ca portiile mici pot aduce nenumarate beneficii siluetei, dar si sanatatii. De ce? Pentru ca atunci cand mancam mai putin organismul nu are de ce sa asimileze kilograme in plus. Nutritionistii recomanda sa nu mancam pana nu mai putem! Trebuie sa ne saturam in proportie de 85-90%, pentru ca digestia sa aiba loc in mod corect.

Asigura-te ca mananci incet, mesteci mancarea de mai multe ori si adaugi mereu cate o salata. Chiar si o portie de paste sau un burger pot fi asortate cu o salata. Chiar daca este mai putin traditional, incearca si ai sa vezi.

De asemenea, nu uita sa mananci mai multe legume si mai putina carne. Ar trebui sa ai mese zilnice fara carne si zile in care nu consumi deloc produse de origine animala. Macar una sau doua zile pe saptamana, te vei felicita pentru aceasta decizie, garantat…mai multe despre cum sa-ti mentii greutatea ideala >>>

Nu uita sa mananci salate la fiecare masa, chiar si o salata verde simpla ajuta enorm. De ce? Pentru ca vei avea parte de fibre si vitamine, menite sa sustina un proces digestiv corect si un tranzit intestinal eficient.

Mananca sanatos, gateste mai des, nu te grabi atunci cand esti la masa, ci bucura-te de intregul proces. De abia atunci vei incepe sa slabesti in mod accelerat!

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *