Cum sa te distrezi in zilele ploioase de weekend?

Cu siguranta si tu te-ai gandit cum ai putea sa te distrezi in zilele ploioase ce parca nu se mai termina. In special ca weekendul bate la usa. De parca nu era suficient ca restrictiile Covid-19 nu mai contenesc sa se inmulteasca, acum nici plimbarile nu mai sunt o optiune.

Evident ca poate deveni frustrant, dar poti sa fii sigura ca zilele ploioase de weekend vin in ajutorul tau. Nu, nu suntem sarcastici, pur si simplu vrem sa evidentiem cateva lucruri minunate pe care le poti face.

Te-ai gandit vreodata ca nu trebuie neaparat sa iesi din casa sau sa mergi la un restaurant pentru a te simti bine? Cu siguranta stii despre ce vorbim. A venit momentul ca aceste lucruri mici sa ne ajute pentru a avea o stare de spirit mai buna ca oricand.

Zilele ploioase de weekend nu trebuie sa fie o corvoada

Si nici zilele saptamanii in care ploua. Poti sa faci nenumarate lucruri, in timpul tau liber. In primul rand, poti incepe un regim de viata mai sanatos. Stim ca poate fi greu la prima incercare, dar gandeste-te putin. Nu este pacat sa ai atat timp la dispozitie si sa nu il valorifici?

Incepe o dieta mai sanatoasa, fie ca vrei sa slabesti sau nu. Sustine imunitatea in demersul sau de a ne proteja de boli. Incepe sa consumi fructe si legume proaspete, salate de cruditati, nuci, seminte si sucuri naturale. Nu uita de ceaiuri si apa plata, care trebuie consumate zilnic.

Ce ar fi sa gatesti cate o reteta noua si simpla, in fiecare zi? Nu este mare lucru, incepe cu pasi mici si nu te opri. Este pacat sa comanzi zilnic sau sa mananci semipreparate. Opteaza pentru retete noi, gustoase, demne sa te faca sa ai o viata mai buna.

Retetele rapide de weekend sunt alegerea ideala

Paste cu legume rumenite la cuptor

Ingrediente:

– 500 grame paste integrale (sau de care vrei tu, poti alege si paste din porumb sau orez)

– un dovlecel mare

– o vanata

– 4 rosii

– 2 ardei capia mari

– o ceapa mare…mai multe retete delicioase si usor de pregatit >>>

Zilele ploioase de weekend – activitati placute

Incepe acea carte la care te tot gandesti. Apropo, cititul este una dintre cele mai facile maniere de a stimula creierul. Exista studii care sustin ca cititul tine la distanta boli severe, precum Alzheimer sau dementa senila. Asa ca o ora de citit pe zi poate face minuni, atat psihicului cat si fizicului.

Uita-te la filme vechi. Ai remarcat faptul ca magia filmelor de odinioara este cu totul alta? Simplitatea si autenticitatea acestor filme nu poate fi egalata. Asa ca transforma livingul tau in telecinemateca si invita-i pe cei dragi sa vizioneze un film placut, alaturi de tine.

Practica sport sau yoga. Nu inseamna ca atunci cand stam in casa trebuie sa…stam efectiv. Sunt o gramada de forme de sport, asa ca alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Sedentarismul este un factor decisiv atunci cand vine vorba despre boli, asa ca incepe sa faci miscare mai des.

Nu uita sa cultivi pasiunile pe care le ai. O alta metoda eficace de a trece mai usor pentru aceasta perioada de incercari. De asemenea, apeleaza la tehnologie pentru a te vedea cu prietenii si cei dragi, chiar daca nu sunteti in aceeasi incapere.

Pregateste cina familiei tale si bucura-te de timpul petrecut de partener. Iti dai seama cate lucruri minunate poti face chiar si in zilele ploioase de weekend?

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *