Covid-19 – cum sa evitam imbolnavirea?

Cum sa evitam imbolnavirea de Covid-19, in mod natural? Despre toate acestea vom discuta astazi, cand vom descoperi si cum putem sustine un sistem imunitar mai puternic. Nu este niciun secret pentru nimeni ca pandemia cauzata de Coronavirus a creat panica in intreaga lume.

Asa ca se ridica urmatoarea intrebare: cum evitam imbolnavirea, fara sa intram in panica si sa cream o obsesie din aceasta temere? Desigur ca frica este justificata, iar daca urmarim ultimele stiri am putea fi tentati sa credem ca nu mai avem scapare.

Indiferent cum ar sta lucrurile, este indicat sa ne aducem aminte ca un moral bun si o stare psihica echilibrata vor conduce la o sanatate de fier. Iar acest lucru este sustinut de un mare profesor doctor in domeniu, domnul Dumitru Constantin Dulcan.

Este indicat sa avem o vibratie mai inalta ca cea a virusului Covid-19

Cum se traduce aceasta declaratie a doctorului Dulcan? In mod cat se poate de simplu. O stare de bucurie, recunostinta si calm poate face minuni atunci cand vorbim despre sanatate. Iar acest aspect a fost vocalizat de nenumarati specialisti in domeniul fizicii.

Corpul nostru este energie, asa cum probabil ai mai auzit. Asa ca, atunci cand energia este incarcata negativ nu poate decurge nimic bun. Sistemul imunitar scade atunci cand suntem tristi, deprimati sau depresivi. Si se petrece o adevarata minune atunci cand ne modificam gandurile. Concret, cei care gandesc si au sentimente pozitive, de fericire, au o stare de sanatate infinit mai buna.

Ba chiar exista cercetari care arata faptul ca atunci cand suntem fericiti celulele corpului nostru se reorganizeaza, sustinand o imunitate mai puternica. Despre toate aceste lucruri vorbeste si doctorul Constantin Dulcan, iar domnia sa a tinut nenumarate prelegeri pe aceasta tema, atat in Romania cat si peste hotare.

Covid-19 – cum sa prevenim imbolnavirea in mod intelept?

Dumitru Constantin Dulcan este un medic neurolog si psihiatru, autor de literatura filozofica si metafizica. S-a facut remarcat inca din anii comunismului, iar astazi ajuta nenumarati oameni sa-si redobandeasca sanatatea pe cai naturale, in mod special.

A evidentiat cat de importanta este starea de spirit in care ne aflam, iar disperarea nu poate aduce nimic bun. Nu avem cum sa controlam toate circumstantele si probabil ca nici nu ar trebui.

„Ramane un singur lucru de facut dincolo de mijloacele recomandate de catre medici: sa ne crestem capacitatea de aparare a organismului, adica imunitatea, pentru a deveni invulnerabili la actiunea virusului.

Tradus din termeni de fizica, inseamna sa ne crestem vibratia la un nivel mai inalt decat cel al virusului.(…) Este necesar ca, mai intai, sa ne invingem frica. Vibratia sa ne situeaza sub cea a virusului.

Cum sa evitam bolile? Schimbam energia fricii

Este obligatoriu necesar sa ne controlam tot ceea ce gandim si simtim! Energia fricii sa o transformam intr-una pozitiva, schimband pur si simplu sentimentul de frica cu un altul de coloratura pozitiva: o amintire placuta, traita in trecut sau proiectata in viitor, o rugaciune, o meditatie, o muzica preferata, o lectura placuta”, a declarat Dulcan, potrivit infoactual.ro.

Domnia sa a mai adaugat: „Corpul nostru fizic este templul spiritului si mintea sanatoasa nu poate fi decat intr-un corp sanatos. Chiar izolati la domiciliu, putem sa facem miscare avand la dispozitie o literatura bogata in acest sens.

Nu trebuie neglijata, de asemenea, igiena personala. Sa nu uitam! Corpul nostru fizic este templul spiritului si mintea sanatoasa nu poate fi decat intr-un corp sanatos”.

4.84/5 (37)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *