Sendvisuri fara paine! Le vei adora

Sa slabesti nu este mereu o sarcina usor de indeplinit, dar iti vom face viata mai usoara prezentandu-ti cateva idei de sendvisuri fara paine. Dupa cum stii, painea nu este tocmai cel mai bun aliat, in special atunci cand vrei sa dai jos mai multe kilograme. Daca nu iti place painea integrala, nu este nicio problema! Avem cateva propuneri de sendvisuri fara paine pe care le vei adora.

Poate nu te-ai gandit pana acum, dar si legumele pot reprezenta „painea” de care ai nevoie pentru a face un sendvis. Asa ca, astazi vei afla cateva secrete ale nutritionistilor.

Ne-am obisnuit sa mancam paine la orice masa, dar nu este deloc o idee buna. Painea aduce calorii de care nu ai nevoie. Plus ca poate crea aciditate in organism.

Pe scurt, incearca sa inlocuiesti painea cat mai des. Rondelele de orez brun pot inlocui cu succes celebra paine, de exemplu.

Sendvisuri fara paine – idei minunate si simple

  1. Salata verde si somon la gratar. Stim, de cele mai multe ori salata este doar o componenta a unui sendvis, nu si astazi. Ce ar fi sa infasori somonul direct in frunzele de salata? Somonul este o sursa grozava de Omega 3, care sustine sistemul cardiovascular si cel neurologic. Poate fi o gustare excelenta acest sendvis. De exemplu, il poti manca la masa de pranz, alaturi de o supa crema de legume. Desigur ca si carnea de curcan sau cea de pui merge excelent cu salata. Asa ca iti poti crea propriile combinatii de succes.
  2. Ardei gras rosu si carne. Da, ardeiul gras poate fi o minunata maniera de a inlocui painea. Aceste sendvisuri fara paine iti vor placea la nebunie, te asiguram. Asadar, taie pe lung un ardei gras rosu, scoate-i semintele si fa-ti un sendvis cu pui. Vei vedea ca este extrem de savuros. Poti pune si o felie de avocado sau rosii, daca vrei. Din nou, poate fi o gustare minunata. Ai nevoie de asa ceva atunci cand tii dieta.
  3. Dovlecel la gratar si branza. Da, dovlecelul poate inlocui la randul sau painea. Cum vei proceda? Vei taia pe lung cateva fasii de dovlecel. Le pui pe gratar si cand s-au rumenit le vei lua. Apoi, poti pune pe o felie de dovlecel putina branza de capra si rosii uscate. Nu uita sa pui o noua felie de dovlecel deasupra. Vei avea parte de un sendvis pe cinste. Il poti prepara de seara, iar dimineata vei avea un mic dejun interesant si savuros.

Sendvisuri fara paine – care este preferatul tau?

  1. Castraveti si sunca. O, da, vei adora aceasta varianta, in special daca iubesti legumele. Dupa cum stii, castravetii sunt antioxidanti de exceptie, fiind cei mai alcalini dintre legume. Asadar, taie un castravete mai mare pe din doua si garniseste-l cu sunca ta preferata. Serveste-l cand vrei tu, dar nu uita sa nu mananci cu 3 ore inainte de culcare!
  2. Burger din felii de rosii. Da, stim ca suna putin ciudat, dar este realizabil. Si mai bine asa decat sa nu mananci deloc carne de vita, de exemplu. Asa ca alege rosiile. Sunt minunate pentru continutul lor ridicat de licopen, substanta care ajuta in lupta impotriva cancerului. Alege rosii mari, asezoneaza-le cu condimente si pune o felie de carne de vita la gratar intre 2 felii de rosii. S-ar putea sa ti se para mai delicios decat ti-ai fi imaginat. Aceste sendvisuri fara paine pot fi cea mai buna solutie atunci cand esti la dieta.
  3. Rondele de orez integral cu oua ochi. Un mic dejun minunat, in special daca adaugi si o salata de cruditati. Asa ca treci pe la plafar si cumpara aceste rondele, iti vor placea. Le poti gasi si in supermarketuri mai nou. Cumpara si cateva oua de tara sau ecologice si ofera-ti un start perfect, inca de dimineata.
  4. Ciuperci la gratar cu legume. Da, satioase si minunate. Lasa painea la o parte si pune pe gratar cateva ciuperci. Umple-le cu rosii si castraveti taiati cubulete si putina branza. Le vei adora, sunt ca niste minisendvisuri delicioase.
4.87/5 (23)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *