Cum sa arati mai tanara cu 10 ani? Ce poti face

Cum sa arati mai tanara, fara sa apelezi la chirurgia estetica? De fapt, trebuie sa incepi sa ai grija de tine cat mai repede. La ce ne referim? Evident ca la modul de viata, in primul rand.

Este imperios necesar sa fii atenta la ceea ce mananci, pentru ca acest aspect este unul dintre cele cruciale. Cum sa arati mai tanara cu 10 ani? Incepe sa mananci alimente care contin antioxidanti, minerale, resveratrol, fibre si multe vitamine. Exact, vorbim despre fructe si legume crude.

Nu uita sa eviti soarele la orele nerecomandate, fa miscare in fiecare zi si elibereaza-te de stres. Crezi ca sunt doar vorbe in vant? In niciun caz, un mod de viata sanatos este cheia succesului.

Cum sa arati mai tanara cu 10 ani – sfaturi utile

Incepe sa faci miscare. Dar nu astepta pana o sa ai 50 de ani! Incepe chiar de maine. Poti alege o activitate mai putin solicitanta, daca nu esti un fan al sportului. Dar in niciun caz nu neglija acest aspect crucial. Incepe sa alergi usor, sa mergi in fiecare zi pe jos sau du-te la pilates.

Dupa ce dobandesti o conditie fizica mai buna, nu uita sa faci si activitati cardio, adica exercitii care sa iti puna inima la treaba. Da, organismul are nevoie de asa ceva pentru a fi in forma, din toate punctele de vedere.

Ai grija de pielea ta. Dupa cum stii, ar trebui sa incepi sa te ocupi de tenul si pielea ta inca din tinerete. Asa ca nu uita sa folosesti un ulei de argan sau de migdale dulci, in fiecare seara. De asemenea, uleiul de masline este excelent pentru piele, asa ca foloseste-l dupa dus.

Aplica-l pe pielea inca umeda si ai rabdare sa se absoarba. Vei remarca aspectele pozitive, mai mult ca sigur. Poti folosi creme si lotiuni din comert, dar asigura-te ca sunt bogate in substante naturale si nutritive. Cele chimice nu sunt nici pe departe atat de eficiente pe cat s-ar crede.

Cum sa arati mai tanara cu 10 ani? Bucura-te de viata

Stii ca s-a demonstrat ca oamenii fericiti sunt mai atragatori? Nici nu este de mirare sa fie asa, avand in vedere energia pozitiva pe care o emana. Incepe sa te bucuri de viata, lasa stresul la o parte si traieste clipa.

Nu uita sa te eliberezi de stres in fiecare zi. Alege ce varianta vrei tu pentru a face acest lucru, dar asigura-te ca totul este in ordine si nu lasa problemele de la serviciu sa te deranjeze si in timpul liber.

Stresul duce la boli si imbatraneste, asa ca ai toate motivele din lume pentru a-l evita. Nu uita sa dormi 8 ore pe noapte si evita sa te culci la ore tardive. Incearca sa mergi la culcare la aceeasi ora, in fiecare noapte. Vei remarca faptul ca tenul va arata mai bine, sub toate aspectele. Iar tu vei fi mai plina de energie ca oricand.

Mananca in fiecare zi fructe si legume crude, salate, bea apa plata si ceai verde, nu uita ca hidratarea este cruciala in acest sens.

Proteinele incetinesc imbatranirea – vegetale sau animale?

Desigur ca te vei gandi ca va fi necesar sa mananci mai multa carne si lactate. Ei bine, nu chiar…Poti consuma (cu moderatie) si aceste produse. Dar cele care prelungesc viata si sanatatea sunt, de fapt, proteinele vegetale. Medicul nutritionist Andrea Mathis, din Alabama, SUA, declara ca studiile arata ca proteinele vegetale sunt superioare. “Grasimile si antioxidantii continute de cele vegetale sunt mai bune, asa ca ar trebui sa le consumam mai des,” declara Mathis.

De exemplu, mai observa medicul, fisticul sau semintele de canepa pot fi alegerile ideale…mai multe despre incetinirea imbatranirii >>>

5/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *