Curata ficatul si slabeste in 20 de zile

Daca si tu te intrebai cum sa cureti ficatul de reziduri si totodata sa slabesti, esti pe drumul cel bun. Astazi iti vom prezenta o bautura eficienta, pe care o poti prepara chiar tu, la tine acasa.

Vorbim despre un smoothie minunat, vegan, recomandat de specialistii de la vegansmoothie.com. Nu este vorba despre un tratament, nu-ti face griji. Este mai bine sa lasam medicii atunci cand vine vorba despre asa ceva. Noi dorim sa-ti punem la dispozitie o minunata metoda de purificare.

Pentru a curata ficatul rapid si a slabi, in mod sanatos. Desigur ca este bine sa ai o dieta „curata” in aceasta perioada. Dar chiar si consumul de smoothie verde te va ajuta enorm.

Iti prezentam reteta si metoda de administrare, in cele ce urmeaza.

Curata ficatul in mod natural

Pentru acest smoothie special ai nevoie de:

– o mana de spanac verde

– 1/2 castravete

– un mar

– o banana

– 4 pahare apa plata

Mod de preparare

Vei felia ingredientele si le vei pune in blender, amesteci bine pana obtii o pasta omogena. Apoi adauga apa si amesteca din nou. Bea aceasta bautura inainte cu 30 de minute de masa. Vei consuma bautura de 2 ori pe zi, ideal de dimineata si inainte de pranz.

Spanacul: un aliat la indemana

Spanacul este versatil si poate fi folosit in cadrul multor mancaruri. Pe langa acest lucru, vestea buna este ca acesta aduce cu sine o serie de beneficii pentru sanatatea ta. Studiile arata ca spanacul consumat regulat, ajuta la reducerea riscului de diabet de tip 2. Antioxidantii continuti de catre acesta, ajuta la reducerea nivelului glucozei din sange si la cresterea rezistentei impotriva diabetului…mai multe despre spanac >>>

Curatarea ficatului si procesul de slabire

Evident ca cele 2 sunt corelate. Asa ca, daca vei urma sfatul si vei consuma bautura de mai sus timp de 2-3 saptamani, inainte de masa, vei slabi 3-4 kilograme. Desigur ca este indicat sa mananci mai putin in aceasta perioada, pentru a avea parte de rezultate si mai bune.

Nu uita sa consumi fructe si legume proaspete, salate de tot felul, nuci, seminte si ulei de masline. Evita painea alba si dulciurile, vei remarca faptul ca, in acest mod, vei scapa rapid de kilogramele in plus.

Ai rabdare cu tine, mananca sanatos, iar procesul slabirii va decurge de la sine, succes!

4.9/5 (10)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *