Castravetele amar si proprietatile sale curative

Castravetele amar, cea mai profitabila cultura agricola din Romania la momentul actual! Poate ca nu stiai, dar aceasta leguma poate sa iti aduca profituri la care nici macar nu puteai sa visezi.

Iti propunem sa cultivi o planta speciala, nepretentioasa, perfect adaptata solului si climei din tara noastra si care prezinta un avantaj colosal: este foarte bogata in insulina, functionand deci ca un remediu natural atat pentru prevenirea, cat si pentru tratarea diabetului! Si nu numai, detalii AICI >>>

Concret, este vorba despre castravetele amar, un fruct exotic care a patruns de doar cativa ani in Romania, dar care a starnit deja un interes enorm atat in randul agricultorilor, cat si al consumatorilor.

Castravetele amar si proprietatile sale curative

Motivele acestui interes se leaga de:

1) proprietatile sale curative (piata e, deci, asigurata);
2) conditiile facile de cultivare (ai nevoie de un teren de doar cateva sute de mp);
3) pretul mare de valorificare a productiei.
Un castravete amar de doar 50 g se vinde cu 5 lei, ceea ce inseamna un pret de 100 de lei/kg!

Il poti cultiva chiar si pe balcon, descopera mai multe >>>

Castravetele amar – o idee de afacere senzationala!

Ti-am starnit interesul?

Demareaza si tu aceasta afacere, mai ales ca piata este inca la inceput. Iti trebuie doar un teren de dimensiuni reduse plus informatiile cuprinse in lucrarea Cultura castravetelui antidiabet, un ghid complet pe care ti-l ofera editura noastra.

Ghidul contine TOT (fara exagerare!) si este exact ce iti trebuie pentru a desfasura aceasta activitate simpla si plina de satisfactii, detalii AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *