Transpiratia pe baza de stres. Cum o previi?

Daca transpiratia pe baza de stres este una dintre problemele cu care te confrunti, este momentul sa descoperi mai multe. Sigur doresti sa stii cum ai putea preveni o astfel de situatie care poate deveni penibila, in unele momente.

In special atunci cand ai intalniri importante sau te afli intr-o sedinta, ultimul lucru pe care ti-l doresti este… transpiratia. Sunt persoane care si atunci cand experimenteaza o usoara stare de nervi deja incep sa se confrunte cu acest efect nefast.

Asa ca ramane sa aflam ce trebuie sa stii despre transpiratia pe baza de stres si cum o putem preveni. Despre toate aceste vom discuta mai pe larg in cele ce urmeaza.

Transpiratia pe baza de stres. Ti s-a intamplat si tie?

Daca raspunsul este da, atunci nu este cazul sa te ingrijorezi, oricum ar fi. Exista numeroase persoane care se confrunta cu aceasta problema, in special in momente de stres, tensiune sau anxietate. Acest fenomen se petrece din cauza agitatiei aparute, sistemul nervos fiind activat, in aceste momente.

Nu li se intampla tuturor acest lucru, dar daca faci parte din cealalta categorie stii ca nu este o situatie cu care vrei sa te intalnesti. In special ca transpiratia de acest gen are un miros mult mai pregnant, fiind secretata de glandele apocrine.

Cum poti preveni situatiile de acest gen? Evident ca raspunsul ar fi sa nu te mai enervezi, stresezi, etc. Dar dupa cum stii, nu este deloc un lucru usor sa tii in frau anxietatea. Despre acest subiect am mai discutat, asa ca dorim sa-ti reamintim cateva aspecte de baza.

Fobiile, frica nejustificata si senzatia petrecerii unor evenimente nefaste sunt doar cateva dintre manifestari. Aceste stari de anxietate pot conduce la atacuri de panica serioase si chiar depresie.

Tocmai de aceea, daca te confrunti cu situatii stresante pe care nu mai poti sa le controlezi, usoara paranoia si senzatia de teama, ar fi bine sa te adresezi unui medic. Dar in afara acestui aspect, este bine sa mai ai in vedere si alte lucruri. Alimentatia si modul de viata. Acestea sunt vitale atunci cand vorbim de o existenta sanatoasa si fericita…mai multe despre anxietate si cum poti sa o vindeci >>>

Transpiratia pe baza de stres. Apare rapid si in situatii neasteptate!

De aceea este cel mai important sa mentii o stare de spirit pozitiva. Invata sa fii mai calma in mod natural, poti incepe prin a practica yoga, pilates sau meditatie. Toate aceste metode te vor ajuta sa devii o persoana mai linistita, care nu se alarmeaza din orice motiv.

Gandeste-te ca de cele mai multe ori atunci cand ne agitam se intampla pentru motive nu foarte importante. Asa ca inainte de a ridica tonul, invata sa numeri pana la 10, in mintea ta. Sau respira adanc de cateva ori si lasa stresul sa te paraseasca.

De asemenea, muzica terapeutica, linistitoare, are efecte imediate. Asa ca asculta o astfel de melodie inainte de a lasa furia si stresul sa te cuprinda. Desigur ca pentru a preveni si vindeca astfel de atitudini, ar trebui sa ai o practica zilnica. In acest mod vei reusi sa te controlezi mai bine in situatiile de criza.

Uleiurile esentiale, ceaiurile, dar si suplimentele naturiste pe baza de plante te pot ajuta mult. Asa ca nu submina puterea naturii. In acest sens te sfatuim sa iei legatura cu un medic specializat in tratamente naturopate, succes!

Stresul cauzat de pandemie. Cum iti controlezi emotiile si gandurile?

Desigur ca nu este tocmai usor, de aceea exista atatea carti pe aceasta tema, iar psihologii incearca sa ofere raspunsuri de zeci de ani.

Evident ca principiul care sta la baza vindecarii este foarte simplu. Cu alte cuvinte, este imperios necesar sa nu mai dai importanta acestor ganduri.

Zis si facut, dar ce poti face cand nu este atat de usor, iar fluxul gandurilor pare sa se inteteasca pe zi ce trece? Mai multe despre pandemie aici >>>

4.75/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *