Retete de smoothie antistres. Vrei sa le incerci si tu?

Aceste retete de smoothie antistres s-ar putea sa devina salvarea ta in anumite zile. Sigur si tu ai momente de oboseala acuta, cand parca simti ca nu mai poti. Sau poate ca te confrunti cu clienti dificili, copiii nu te asculta si parca totul in jurul tau devine o sursa de stres. Este clar ca in acele momente ar trebui sa te opresti sa iti oferi un moment de liniste.

Foarte multi oameni uita de acest lucru. Si nu stiu cum sa iasa din situatiile limita cu care se confrunta. Ei bine, sa stii ca aceste retete de smoothie antistres isi vor face foarte bine treaba. Uneori ai nevoie doar de 10 minute pentru a te relaxa si a privi lucrurile din alta perspectiva.

Esti gata sa afli si tu despre ce este vorba?

Retete de smoothie antistres – cele mai eficiente

Iar tu esti pe cale sa descoperi singura acest lucru. Asa ca, data viitoare cand te simti tensionata prepara acest smoothie. Vorbim despre o reteta simpla, asa ca nu vei avea nevoie de mai mult de 5 minute pentru a-l pregati.

Smoothie antistres cu mango si goji

Ingrediente

– 1/2 banana

– un mango

– o mana de goji

– apa plata

– un praf de scortisoara

Mod de preparare

Taie marunt fructele si adauga-le in blender, alaturi de restul ingredientelor. Dupa cum vezi, este vorba despre fructe si alimente care iti confera energie rapid. Acest smoothie gustos te va ajuta sa te relaxezi, hidratezi si va fi momentul tau de respiro. Esti gata sa-l incerci?

Smoothie antistres cu mure si lapte de migdale

Ingrediente

– o mana de mure

– o lingurita miere sau sirop de artar

– o cana de lapte de migdale

– fulgi de cocos pentru decor

Mod de preparare

La fel ca si la reteta anterioara, pune totul in blender si amesteca bine pana obtii o bautura omogena. Iti va placea mai mult ca sigur, savureaza din plin acest moment si bucura-te de o bautura sanatoasa si hranitoare. Apropo, aceste smoothie-uri merg de minune si la micul dejun, in special daca nu prea iti place sa mananci de dimineata.

Retete de smoothie antistres – spirulina si spanac?

O daa, retetele succesului pentru cei care vor un plus de vitamine si nutrienti.

Smoothie „Popeye”, cu spanac si mar

Ingrediente

– 1/2 banana

– o mana frunze de spanac

– un mar

– putina miere

– apa plata

Mod de preparare

Amesteca bine aceste ingrediente cu ajutorul blenderului si bucura-te de o bautura minunata si energizanta. Spanacul este renumit pentru capacitatile sale antioxidante, iar fierul continut te va tine departe de anemie.

Smoothie cu spirulina

Ingrediente

– 1/2 banana

– o lingura praf de spirulina

– o para

– putina miere

– apa plata

Mod de preparare

Amesteca bine aceste ingrediente cu ajutorul blenderului si bucura-te de o bautura minunata si energizanta. Spirulina este recunoscuta pentru proprietatile sale nutritive exceptionale si poseda toti cei 8 aminoacizi esentiali. De asemenea, abunda in vitamine si minerale, asa ca include-o mai des in smoothie-urile tale!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *