Silueta de vara in 2024 – sfaturi de sezon

Daca vrei ca silueta de vara sa fie una remarcabila si in 2024, ai face bine sa tii cont de cateva sfaturi esentiale. Desigur ca dieta va juca un rol decisiv in toata aceasta poveste, asa ca incepem cu inceputul.

Daca vrei ca silueta ta de vara sa fie una armonioasa, ar fi indicat sa incepi prin a tine un detox de sezon. In special ca conditiile sunt favorabile acum, dat fiind faptul ca este sezonul fructelor. Poti incepe prin a consuma mai multe caspune, zmeura, cirese, salata verde, etc.

Evident ca smoothie-urile din fructe si cruditati sunt vitale in aceasta perioada, mai ales ca au putine calorii, abunda in nutrienti si te pot ajuta sa dai jos cateva kilograme repede si simplu.

Silueta de vara in 2024 – smoothie, smoothie si iarasi smoothie

Pentru inceput iti propunem sa consumi, pentru 2-3 zile, doar smoothie-uri. Cu siguranta stii ce sunt si probabil ai constatat deja ca sunt chiar satioase. Poti combina ce fructe si cruditati vrei, dar te vom ajuta si noi cu cateva pareri. De asemenea, adauga pudra proteica sau pudra de orz, clorella sau orice supliment consideri ca te-ar putea ajuta in aceste zile.

Smoothie pentru detoxifiere – ce contine si cum se realizeaza?

Smoothie cu zmeura, mango si banane – un adevarat deliciu!

Ingrediente:

3 capsune
o banana medie
o cana apa de cocos (sau apa plata, pune si cativa fulgi de cocos, daca ai)
1/2 mango…reteta completa aici >>>

Smoothie cu spanac si banana

Ai nevoie de:

1/2 banana
cateva frunze de baby spanac
1/2 mango…reteta completa aici >>>

Silueta de vara in 2024 – sportul si o minte limpede!

Esentiale pentru a reusi sa obtii silueta mult visata. Sportul ca sportul, dar ce este cu aceasta minte limpede? Ei bine, cum ai putea sa realizezi ceea ce iti doresti daca inca nu stii ce vrei? Tocmai de aceea te invitam sa scrii intr-un jurnal exact cum iti doresti sa fii si sa te gandesti, in fiecare dimineata, ca deja ai ajuns la silueta mult dorita.

Evident ca o minte focusata pe un scop anume te va ajuta sa ajungi mult mai repede la destinatie.

Cat despre sport, alege ce simti ca te reprezinta, dar nu uita: este fundamental pentru un trup zvelt si sanatos. In special cand vrei sa slabesti mai mult, nu uita ca sportul te va ajuta sa modelezi silueta, astfel incat sa ajungi la rezultatul dorit.

Fie ca alegi fitness, alergat, zumba sau Yoga, tine minte ca este vital sa fii consecventa, doar in acest mod vei ajunge la destinatia propusa.

30 de minute de sport pe zi – de ce sa NU le omiti?

Pentru ca vei afecta starea de sanatate si psihicul, in acest mod. Da, ai citit bine, oamenii care nu fac miscare tind sa fie depresivi si sedentari. Nu au prea multe pasiuni si prefera sa petreaca timpul liber in fata televizorului. Desigur ca nu este interzis sa te uiti la un film. Dar cand este singurul lucru pe care il faci, s-ar putea sa fie o problema…mai multe aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *