Smoothie verde pentru slabit – reteta unui dietetician

A venit sezonul cald, asa ca un smoothie verde pentru slabit si o detoxifiere zdravana par sa fie idei excelente. Dupa cum ai observat deja, smoothie-urile au capatat o popularitate nemaipomenita, in ultimii ani. Si nici nu este de mirare, abunda in nutrienti care sustin satietatea si metabolismul.

De asemenea, dieteticienii precum Kristen Carli de la eatthis.com le promoveaza deseori, in special ca un smoothie verde pentru slabit poate face diferenta in viata ta. Mai ales daca vrei sa dai jos cateva kilograme, la inceputul sezonului cald.

Iti reamintim ca acestea sunt bogate in antioxidanti, fibre dar si proteine, in functie de ce ingrediente alegi sa introduci in blender. Asa ca astazi vom afla cateva lucruri usor de aplicat pentru a slabi usor si repede.

Smoothie verde pentru slabit – ce contine reteta de astazi?

Dieteticianul mai sus mentionat precizeaza ca reteta de astazi este cheia succesului, avand in vedere ca are in compozitie anumite ingrediente cheie, care promoveaza slabitul in mod optim si facil.

Ingrediente smoothie verde pentru slabit (reteta unui nutritionist):

  • o mana de frunze de spanac
  • 1/2 banana
  • 1/2 cana iaurt grecesc fara grasimi
  • o lingura de seminte de chia
  • o lingurita de unt de arahide
  • 1/2 cana de lapte de migdale neindulcit

Se amesteca toate ingredientele in blender si se serveste ca gustare sau ca mic dejun, in special daca esti o persoana careia ii este greu sa manance de dimineata. S-ar putea ca acest smoothie verde sa fie exact ceea ce aveai nevoie.

Desigur ca exista nenumarate retete de smoothie-uri care te pot ajuta, noi ti-am prezentat doar una dintre ideile pe care le poti aplica.

Smoothie care te ajuta sa „arzi” grasimea abdominala

Smoothie cu pepene si cirese

Ingrediente:

5 cuburi de pepene rosu fara seminte
o cana de cirese bine coapte, fara samburi
1/2 banana (inghetata, in special in zilele calduroase)
un strop de lime/ lamaie…vezi continuarea aici >>>

Smoothie verde pentru slabit – te ajuta, dar nu este totul!

Doar pentru ca ai introdus cateva bauturi sanatoase si care sustin arderile, nu inseamna ca vei slabi imediat si considerabil. Tine minte ca pentru a da jos cateva kilograme este necesar sa mananci sanatos pe parcursul intregii zile, sa faci miscare, sa elimini mancare de tip fast-food si sa ai rabdare cu tine.

Lucrurile se pot petrece repede si favorabil tie, daca ai incredere in tine si perseverezi. Dar un lucru este cert, nu se poate intampla de pe o zi pe alta.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *