Leacuri din Biblie care se folosesc si in prezent

Leacuri din Biblie pe care putem sa le folosim chiar si in 2020. Si bine am face sa le incercam. Avand in vedere ca functioneaza de minune, poti alege si aceasta varianta naturala de a trata bolile.

Asadar, ce ar fi sa folosim mai des aceste leacuri din Biblie si sa ne bucuram mai mult de o sanatate puternica? Din fericire, in ultimii ani tot mai multi oameni au optat pentru medicina alternativa. Iar remediile naturiste au revenit, intr-o anumita masura. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

In ziua de astazi multi oameni iau pastile si pentru cea mai mica durere. In timp, un astfel de comportament nu face altceva decat sa destabilizeze sistemul imunitar. Asa ca haide sa descoperim impreuna cateva dintre cele mai bune remedii!

Leacuri din Biblie. Tu pe care le-ai incercat?

Varza. Incepem cu un aliment simplu, pe care toata lumea il consuma destul de des. Inca din timpuri stravechi varza era privita ca o leguma necesara, in special atunci cand se confruntau cu dureri de cap. Se credea inca de pe vremea lui Iisus ca varza cruda are proprietati deosebite de atenuare a durerilor. Si chiar functioneaza de minune, avand in vedere ca si astazi se foloseste in tot felul de situatii.

Compresele cu varza erau folosite si atunci pentru atenuarea durerilor sau vindecarea anumitor tumori canceroase, chiar daca la acea vreme nu aveau multe informatii despre aceasta boala. Varza este bogata in antioxidanti, vitaminele C si E, dar si minerale precum calciul, magneziul sau potasiul.

Varza are si rolul de a detoxifica stomacul si colonul. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca stomacul si colonul sunt intens purificate in urma consumului de varza. Ajuta la eliminarea inflamatiilor si reduce diareea. Pentru a scapa de aceste probleme, bea cateva pahare de suc de varza zilnic…mai multe despre varza aici >>>

Sucul de rodie. Pentru ca acesta abunda in antioxidanti, asa ca are rolul de a te feri de nenumarate boli grave. Sa mai spunem si ca previne imbatranirea, are putine calorii, dar nenumarati nutrienti? Este perfect pentru acele femei care vor sa se mentina in forma, dar si sa fie sanatoase.

Sucul de rodie are un efect benefic asupra sistemului cardiac, vascular, reduce inflamatiile din corp si te pazeste de temutul cancer.

In timpurile stravechi precizate in Biblie se foloseau inclusiv radacinile de rodie, care se fierbeau si se administrau celor care aveau probleme cu stomacul. Semintele de rodie actionau ca un analgezic si erau deseori intrebuintate pentru dureri.

Leacuri din Biblie – ce zici de tarhon?

Probabil te gandesti ca este una dintre verziturile pe care le pui in ciorba, dar tarhonul are o istorie bogata. Era considerat un condiment deosebit inca de atunci si era utilizat ca remediu natural. De exemplu, cei care nu aveau pofta de mancare sau sufereau din pricina indigestiilor.

Apropo, ceaiul de tarhon se folosea in cazul celor care se confruntau cu probleme de somn. Insomnia se trata in mod natural cu aceasta bautura si se pare ca efectele erau cele scontate. Avand capacitati antioxidante, tarhonul are rolul de a stimula functiile creierului, ale sistemului digestiv. De asemenea, stimuleaza circulatia sangelui si sustine procesele endocrine.

Ceaiul de tarhon scade si nivelul glucozei din sange, asa ca ar fi indicat si diabeticilor zilelor noastre.

Murele sunt considerate si in prezent ca fiind unele dintre cele mai sanatoase fructe. Ceea ce nu este cu nimic diferit de trecut. Sunt mentionate si in Biblie datorita capacitatilor antioxidante. In trecut se credea ca murele pot anihila efectele cauzate de venin si pot trata cu succes ranile de piele.

In prezent, murele sunt studiate de catre cercetatori, care ne recomanda sa le consumam cat mai des. Datorita nivelului urias de antioxidanti continuti, murele au capacitate de a ne feri de bolile cronice ale secolului 21. Contin vitamina C din belsug, nu sunt calorice si sustin procesul slabirii. Consuma-le ca atare sau in smoothie-uri, sucuri sau salate de fructe.

Dupa cum vezi, anumite alimente au trecut de proba timpului si sunt recomandate chiar si astazi. Consuma-le mai des si ai grija de sanatatea ta!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *