Sucul pentru SLABIT care chiar functioneaza

Ei bine, am descoperit sucul pentru slabit care chiar functioneaza si te va ajuta sa dai jos cateva kilograme bune. Desigur, vor fi anumite conditii pe care trebuie sa le indeplinesti, dar cu siguranta vei reusi. In special daca esti determinata sa reusesti si te-ai saturat de acele kilograme greu de dat jos!

Care este solutia pentru a scapa de acest surplus? Se poate si fara regim? Exista vreun „adjuvant” care sa potenteze dietele? Da, exista, vorbim despre sucul pentru slabit care va deveni aliatul tau in lupta cu greutatea.

Totusi, te rugam sa nu te astepti la minuni, ci sa ai rabdare si sa urmezi instructiunile de mai jos daca vrei sa ai succes rapid. Ai nevoie de vitamine si minerale pentru a fortifica imunitatea si metabolismul. Iar sucurile naturale, preparate chiar de tine sunt cea mai buna solutie, asa cum vei vedea.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba!

Sucul pentru SLABIT care face diferenta

Desigur ca minunile nu trebuie privite in sensul propriu al cuvantului, ci mai degraba ca niste sustinatoare ale procesului de slabire. Desigur ca daca vei elimina anumite alimente si vei face putin sport, totul va decurge mai bine decat credeai.

Daca nu ai un storcator de fructe este momentul sa cumperi unul. Nu de alta, dar sucurile naturale sunt o adevarata binecuvantare pentru organism. Nu doar ca vei slabi, dar vei elimina acele toxine care iti afecteaza sanatatea.

Poti incepe cu un suc mai simplu, daca nu ai mai incercat pana acum asa ceva. Un exemplu in acest sens ar fi sucul de mere.

Sucul de mere si cura de detoxifiere a ficatului

Va dura in jur de 4 sau 5 zile, in functie de tine si de timpul tau. Ideea de baza este urmatoarea: va trebui sa bei aproximativ un litru de suc de mere, pe zi. Stim, poate fi o provocare, dar beneficiile sunt nenumarate.

Vei slabi fara doar si poate, iar tranzitul intestinal va fi imbunatatit. Desigur, vor exista cateva reguli in aceste zile…citeste mai multe despre sucul de mere si beneficiile sale aici >>>

Sucul pentru slabit – iata ce contine!

Daca esti gata pentru noua provocare, te incurajam sa bei timp de o saptamana sau 10 zile urmatorul suc pentru slabit:

Ingrediente

  • 2 mere verzi
  • 1 castravete
  • o mana de kale
  • sucul de la o lamaie
  • putin ghimbir proaspat, curatat si maruntit

Mod de preparare

Vei pune toate ingredientele in juicer si vei obtine rapid sucul despre care vorbim. Cu siguranta iti va placea, datorita aromei dulci conferite de merele verzi.

IMPORTANT! Bea sucul dimineata, pe stomacul gol. Nu pleca imediat de acasa, s-ar putea sa fie nevoie sa mergi la toaleta de cateva ori inainte…

Nu uita ca trebuie sa faci miscare, macar de 3 ori pe saptamana. Daca vrei sa dai jos mai usor, ar fi bine sa optezi si pentru exercitiile cardio. Iar in alte zile ar trebuie sa le incerci pe cele de tonifiere. Ar fi indicat sa mananci multe salate, fructe, legume, seminte, nuci, cereale integrale, paste si orez integrale.

NU consuma:

  • prajeli
  • dulciuri
  • produse de patiserie
  • fast-food
  • alimente procesate intens

Vei observa ca rezultatele vor fi remarcabile, in special daca iti vei bea zilnic sucul. Merita acest mic efort pentru a fi mai sanatoasa si mai supla!

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *