Dieta cu cafea. O vei adora!

Ei bine, a venit si vremea sa va prezentam dieta cu cafea, pe care fanele acestei bauturi savuroase cu siguranta o vor adora. Si cum altfel? Probabil ca asteptai de mult timp un regim de slabire care sa aiba la baza faimoasa cafea.

Da, specialistii au dezbatut si au ajuns la concluzia ca dieta cu cafea este posibila. Asa ca bautura ta favorita nu se impotriveste slabitului, asa cum se credea.

Desigur ca nu trebuie exagerat acest consum, nici macar atunci cand urmam dieta cu cafea. Asa dupa cum stii, cafeaua are si efecte negative. Dar este important si modul in care alegem sa consumam cafea si de care fel!

Asadar, daca si tu esti un fan al cafelei si nu vrei sa renunti la ea, iata cum poti sa te bucuri de cele mai bune efecte. Si cum poti incuraja procesul de slabire, desigur.

Dieta cu cafea – ce trebuie sa faci?

Nu putem sa iti dam un regim 100% bazat pe cafea, dar cu siguranta iti putem impartasi cateva „secrete”:

Cafea inainte de efort sustinut. Iti recomandam sa incerci sa mai bei o cafea inainte cu 2 ore de a merge la sala sau de a face sport. De exemplu, o cafea slaba pe la ora 15 este binevenita. Atunci cand savurezi putina cofeina inainte de antrenamente vei avea parte de mai multa energie. Iti va placea mai mult ora ta de sport si nu vei mai avea dureri musculare severe, gratie cafelei. Desigur, nu recomandam sa bei cafea chiar inainte cu 10 minute de antrenament. Tine minte aceasta regula, este esentiala in dieta cu cafea.

Cafeaua se va consuma cu moderatie. Chiar daca vorbim despre acest regim, ideea de baza nu ramane excesul, sub nicio forma. Este mai degraba vorba despre faptul ca aceasta bautura te poate ajuta sa ai un apetit mai mic. Tocmai de aceea este recomandata dupa amiaza, de exemplu. Nu vei mai avea un apetit atat de mare, iar gustarile pot consta in cateva nuci sau seminte. Apropo, merg de minune cu cafea, te provocam sa incerci.

Meniu orientativ in dieta cu cafea:

Mic dejun – o cafea neagra, neindulcita, un pahar de suc de grapefruit, o felie de paine integrala cu putin unt de arahide/un bol cu cereale integrale si fructe
Pranz: salata de pui cu cruditati, o supa crema de legume si la final o cafea neagra neindulcita sau un ceai negru
Cina: peste la cuptor cu legume sau orez integral

Adio zahar, frisca sau lapte. Nu vei adauga acestea in cafeaua ta zilnica, daca vrei sa slabesti. Poti incerca putin zahar de stevie sau sirop de agave, va conferi o aroma unica. Daca nu poti consuma cafeaua simpla, adauga putin lapte de soia sau migdale. Vei vedea ca bautura obtinuta va fi foarte buna si sanatoasa, pe deasupra!

Lasa la o parte cafelele „speciale”. Uita de caffe frape, cappuccino sau alte minunatii. Aceste bauturi sunt bombe calorice asa ca nici nu te gandi! Alege un espresso simplu, dar delicios sau o cafea la ibric. In acest fel poti fi sigura ca nu vei avea parte de 400 de calorii. Da, unele cafele pot ajunge la acest apogeu, avand in vedere ca au siropuri, lapte sau chiar inghetata, in compozitie.

Cafea cu turmeric pentru slabit. Cafeaua despre care vorbim te va ajuta cu siguranta sa dai jos acele kilograme nedorite. Este o reteta minunata si o maniera facila de a arde acele kilograme nesuferite!

Cafea cu turmeric pentru slabit – reteta..vezi aici >>>

In dieta cu cafea vei avea o gramada de optiuni sanatoase de mancare, dupa cum ai vazut. De fapt, vrem sa te sustinem sa ai un stil de viata mai sanatos. Opteaza pentru cafea ecologica, de calitate, care sa te surprinda cu aroma sa. Cumpara o masina de macinat cafeaua si bucura-te de o bautura magica, de la prima ora a diminetii.

Cumpara un termos si ia la tine cafea de acasa, vei sti sigur ca este ceva de calitate. Prepar-o la ibric sau espressor si adauga cele mai bune ingrediente.

In dieta cu cafea recomandam miscarea de cel putin 3 ori pe saptamana, cina ar trebui sa aiba loc la ora 18-19 si ar trebui sa consumi apa din abundenta. In special cand bei cafeaua, bea cel putin un pahar cu apa in paralel pentru a te hidrata, succes!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *