Dieta de primavara, slabesti rapid si sanatos

Acum ca anotimpul cald a sosit, este momentul ideal sa optezi pentru o dieta de primavara, care te va ajuta sa slabesti si sa te detoxifici.

Daca primavara a sosit, inseama ca s-a dat startul la sezonul verdeturilor, al legumelor si fructelor proaspete, adica la un stil de viata sanatos.

Nu mai ai nicio scuza. Daca pana acum nu gaseai alimente proaspete, acum nu mai este cazul sa iti faci probleme din pricina acestui motiv.

Asa ca este momentul perfect sa scapi de acele kilogramele in plus si sa te bucuri de vremea de afara, facand miscare.

Totusi, ce presupune aceasta dieta de primavara? Ei bine, vei avea un mic dejun, un pranz si o cina fixa, dar vei pierde kilograme bune. Asa ca efortul va merita.

SFAT! Pentru a fi sigura ca te bucuri la maxim de aceste efecte ale dietei, asigura-te ca nu mananci mai tarziu de ora 19 si bei cel putin 2 litri de apa pe zi.

De asemenea, uita de sucurile carbogazoase, energizante si alcool.

Daca vei tine corect dieta de primavara, ai putea sa slabesti in jur de 5-8 kilograme, de-a lungul unei luni. Slabirea nu este rapida, dar nu este cazul sa iti faci probleme. Sigur se va petrece.

Cum arata meniul pentru o zi

1. Micul-dejun. Ai voie o felie de paine integrala, chiar si prajita, pe care o vei „dichisi” cu branza de vaci (slaba), un ou fiert. Alta varianta ar fi un pahar cu lapte sarac in grasimi si un bol de cereale integrale (alege unul dintre cele doua meniuri, poti varia).

2. Gustarea. Pana la pranz poti opta pentru un fruct sau o leguma cruda, la alegere.

3. Pranzul. O salata verde de sezon cu un piet de pui sau curcan, facut la cuptor sau gratar. Alta varianta ar fi orez brun cu legume gatite la abur sau cuptor alaturi de o portie de peste, gatita in aceeasi maniera.

Ai voie sa mananci si un fruct, la alegere, in afara de banana (daca ai mancat deja una in prealabil).

4. Gustarea de dupa pranz. Poti alege un iaurt sarac in grasimi.

5. Cina. Salata de sezon, alaturi de un cartof copt si putina branza de vaci. Evita condimentele, uleiul si adaosul prea mare de sare.

Dieta de primavara si efectele sale

Dieta de primavara nu este una prea restrictiva si cel mai important este faptul ca nu te vei infometa. Cel mai bine ar fi ca acest regim sa fie insotit de miscare in aer liber. Profita de vremea frumoasa de afara si incarca-te cu natura.

Ai rabdare si rezultatele vor aparea, iar tu iti vei detoxifica organismul.

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Dieta de primavara, slabesti rapid si sanatos

  • 4 mai 2017 la 16:10
    Permalink

    Foarte bine cu urmatoarele precizari.
    1. Nu mancati fructe decat pe stomacul gol
    2. Nu neglijati grasimile si sarea
    3. Nu beti lapte de vaca si iaurt din lapte de vaca, nu sunt alimente ptr. om. Din lapte alimentele bune sunt grasimile: untul, smantana si branza grasa fermentata.
    4. Dimineata cel mai important lucru este hidratarea, incepeti cu o banana si un suc mare de fructe, restul dupa o jumatate de ora

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *