Masa de pranz in weekend. Idei pentru a mentine o silueta zvelta!

Masa de pranz in weekend poate fi o reala provocare, in special atunci cand suntem gurmanzi. Fiind 2 zile libere, in care ne putem pune creativitatea la incercare, ce ar fi sa gatesti?

Nu ne referim aici la cine stie ce retete complexe, mai degraba vrem sa te ajutam sa mananci sanatos. Nu este niciun secret ca masa de pranz din weekend poate fi o adevarata tentatie. In special atunci cand te afli la dieta, asa ca ar trebui sa stii cum sa echilibrezi lucrurile.

Desigur ca toate mesele din weekend pot sa te „provoace”, dar haideti sa incepem prin a corecta una dintre acestea. Desigur ca vei manca delicios in continuare, dar vom invata sa facem alegeri mai sanatoase si eficiente.

Masa de pranz in weekend. Ce sa pregatesti?

Reteta de weekend. Ce zici de un hamburger cu zucchini? Evident ca prima oara vei merge la cumparaturi, dar din fericire nu ai de luat foarte multe ingrediente. Pentru ca ne dorim ca burgerii nostri sa fie cat mai sanatosi, o sa incercam sa nu-i aglomeram cu prea multe alimente. Nu uita ca digestia va fi ingreunata atat timp cat combini multe tipuri de mancare. Asa ca, aviz amatorilor!

Ai nevoie de:

– 4 ciuperci proaspete mari

– 2 zucchini medii

– o vanata mare

– 200 grame branza feta

– sos de rosii…vezi reteta de burger completa >>>

Retete cu somon – secrete culinare demne de apreciat!

Chiftelute din somon. Suna bine, nu-i asa? In special cand vrei sa mananci ceva mai aparte. Ai nevoie de: cartofi fierti si pasati, cateva frunze de spanac (pe care le-ai calit in putin ulei), o ceapa, marar, patrunjel, sare, piper. Marunteste carnea de somon si amestec-o cu ingredientele de mai sus. Pune totul in robotul de bucatarie si omogenizeaza compozitia. Le poti pune in tigaie cu putin ulei sau le poti pregati la cuptor, dar nu uita sa pui o foaie de copt. Va fi una dintre acele retete cu somon pe care le vei adora.

Somon la cuptor cu nuci pecan. Suna interesant si este foarte usor de preparat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa incalzesti cuptorul pana in 200 de grade, iar apoi poti pune pestele, intr-o tava de condimente…retete savuroase cu somon >>>

Masa de pranz in weekend – vrei sa incerci o reteta vegana?

Retete vegane rapide si sanatoase

Paste integrale cu linte

Ingrediente:

– 1 cana de linte rosie
– 500 grame paste integrale
– o ceapa
– 3 catei usturoi
– rosii decojite (conserva)
– un ardei capia

Mod de preparare

O reteta foarte simpla, tot ceea ce ai de facut este sa fierbi pastele integrale, al dente. Dupa aceea, caleste o ceapa, cateii de usturoi si ardeiul…mai multe retete vegane >>>

Desert de primavara – usor de realizat si super gustos!

Ingrediente

– 1 kilogram capsune

– sucul de la 2 lamai sau lime

– 400 grame stevia sau zahar brun

– cateva frunze de menta…vezi reteta completa aici >>>

4.43/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *