Combate stresul oxidativ cu noul produs vegan Juice Plus+: Omega+!

Un amestec 100% pe baza de plante care iti ofera aportul necesar de zinc

Te simti obosita, tensionata si frustrata? Te confrunti cu insomnii, dureri de cap si lipsa de concentrare? Stresul oxidativ este definit ca fiind un dezechilibru intre radicalii liberi si antioxidantii care se regasesc in organismul nostru, in conditiile in care cantitatea oxidantilor (radicalilor liberi) este mai mare, iar acestia au un potential distructiv asupra organismului uman.

Din fericire, Juice Plus+ iti vine in ajutor cu unul dintre cele mai noi produse: Omega+ Blend. Afla din randurile urmatoare care este ingredientul secret care te poate ajuta sa reduci oxidarea celulara si sa elimini stresul.

Un organism relaxat pentru o viata pe plus+

“Inspiram si educam oamenii in a avea un stil de viata echilibrat si sanatos” – aceasta este deviza sub care Juice Plus+ opereaza de mai bine de 25 de ani in nutritie si wellbeing, regasindu-se in aproape 30 de tari din intreaga lume. De asemenea, iarna aceasta brandul face un pas important si isi mareste portofoliul de produse pe piata din Romania cu un supliment alimentar mult asteptat, pe baza de plante, cu multiple beneficii, care sustine activ un stil de viata sanatos. Juice Plus+ Omega+ Blend este un amestec derivat din fructe si uleiuri din alge si seminte, recomandat tuturor persoanelor care doresc sa isi intareasca imunitatea, sa aiba grija de parul, unghiile si tenul lor sau celor care vor sa isi completeze cu succes necesarul zilnic de nutrienti si vitamine. Astfel, Omega+ Blend este aditia perfecta in gama de produse Juice Plus+: suplimente alimentare avantajoase, de inalta calitate, pe baza de plante si bazate pe stiinta.

Efectele benefice ale zincului in combaterea stresului oxidativ

Zincul este un mineral esential care joaca un rol important in anularea efectelor radicalilor liberi. Acest oligoelement ajuta la stabilizarea productiei de neurotransmitatori, precum dopamina si serotonina, care, la randul lor, sunt responsabili de reglarea starii de spirit si a emotiilor.

In plus, zincul s-a dovedit a fi benefic sistemului imunitar, contribuind la diminuarea impactului stresului asupra corpului. Totodata, zincul este esential pentru dezvoltarea creierului, dar si pentru mentinerea in echilibru a functiilor cerebrale.

Prin asigurarea unui aport adecvat de zinc, poti sustine activ abilitatea corpului de a combate stresul oxidativ intr-un mod sanatos si eficient, ca tu sa fii mai bine cu tine!

100% vegane si sustenabile

Majoritatea suplimentelor alimentare Omega-3 sunt derivate din ulei de peste. Cu toate acestea, capsulele pe baza de plante Omega+ Blend sunt concepute dintr-un mix de alge (sursa originala a acizilor grasi Omega-3 EPA si DHA), ulei de boabe de catina si ulei de seminte de sofranel. Astfel, formula nu contine deloc peste. Nu numai ca este o alternativa sustenabila la uleiul de peste, ci nici macar nu prezinta gust sau miros de peste – amestecul Omega+ este 100% vegan, bazat pe surse originale.

DHA contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si a unei vederi sanatoase. Acizii grasi EPA si DHA sprijina functionarea normala a inimii*. De asemenea, Omega+ Blend promoveaza o dieta pe baza de plante si un stil de viata activ, imbunatatind functiile creierului si inimii, sustinand frumusetea, sprijinind acuitatea vederii si ajutand in procesul de imbatranire sanatoasa. Juice Plus+ a eliminat pestele si a trecut direct la alge, aceasta fiind cea mai buna sursa naturala de acizi grasi Omega-3 – rapid, usor si sustenabil.

*Efectul benefic se obtine consumand zilnic 250 mg de DHA sau DHA si EPA.

Beneficii pe plus+

”Plus”-ul din amestecul Omega+ consta in introducerea zincului, vitaminei D si fitonutrientilor. Aceste ingrediente contribuie mai departe la: functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si a dintilor (vitamina D), sinteza normala a ADN-ului, functia cognitiva normala, mentinerea unei bune vederi, sinteza normala a proteinelor si metabolismul normal al acizilor grasi (zinc) si contribuie la sanatatea parului, pielii si unghiilor (zinc). Asadar, Juice Plus+ s-a asigurat ca e mult mai simplu sa ai grija de tine!

Sanatos, delicios si hranitor

Fiind un supliment pe baza de plante, Omega+ Blend inlocuieste mirosul si gustul de peste cu arome de sofranel, catina si alge. Toate produsele din aceasta gama includ ingrediente derivate din alimente reale si nutrienti pe baza de plante. Amestecul Omega+ este vegan, nu contine gluten si nici ingrediente modificate genetic.

Liza Pepple, Director Product Innovation Juice Plus+: “Suntem intotdeauna in cautare de modalitati prin care sa inovam si sa ne imbunatatim produsele, iar Omega+ Blend nu face exceptie. Prin noua gama de produse, ne asiguram ca vom continua sa contribuim la starea de bine a clientilor nostri in cel mai eficient mod posibil. La Juice Plus+ credem in a merge pana la capat pentru a ne asigura ca toata lumea beneficiaza de suplimente alimentare de inalta calitate, vegane si care nu sunt testate pe animale. ”

Omega+ Blend este disponibil in recipiente cu 120 de capsule, la 205.25 lei/luna, in magazinul online Juice Plus+.

Despre Juice Plus+

Compania Juice Plus+ este o companie globala de sanatate si wellness, cu misiunea de a inspira o viata sanatoasa in intreaga lume. Acesta opereaza in aproape 30 de tari la nivel international si este sustinuta de o comunitate formata din peste 200.000 de parteneri independenti de vanzari si peste un milion de clienti.

Juice Plus+ este prezenta in Romania din anul 2020.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *