Cum sa-ti schimbi viata intr-un an. Stiai ca se poate?

Cum sa-ti schimbi viata intr-un an, fara sa fie o corvoada? Ei bine, se zice ca pasii mici sunt cheia succesului si probabil ca asa este. Este clar ca atunci cand vrei sa faci cateva schimbari semnificative in viata ta, este nevoie de rabdare.

Asadar, cum sa-ti schimbi viata intr-un an? Psihologii recomanda sa pui pe o hartie exact ce vrei sa schimbi si sa acorzi o atentie sporita acestor lucruri. Nu uita ca in 21 de zile poti crea noi obiceiuri, mai bune. Asadar, daca vrei sa mananci mai sanatos, de exemplu, este necesar sa incepi sa acorzi importanta alimentatiei. Poti manca salate sau preparate gatite de tine, timp de aproape o luna, in fiecare zi. Ce crezi ca se va petrece? Vei incepe sa mananci mai sanatos.

Desigur ca este doar un exemplu, care iti arata ca nu este atat de greu sa ne schimbam viata, asa cum am crede. Daca vrei un nou job, poate ar fi cazul sa incepi sa iti imbunatatesti CV-ul. Sau sa mergi la cursuri de instruire.

Ce incercam sa spunem consta in faptul ca doar tu iti poti schimba viata, asa ca nu trebuie sa stai sa astepti ca o minune sa se petreaca.

Cum sa-ti schimbi viata intr-un an? Alege intentia

…sau intentiile. Dar incepe cu un lucru clar. Daca vrei sa iti gasesti jumatatea, cauta sa fii fericita, ca sa poti „chema” in viata ta pe cineva care sa te completeze. De asemenea, iesi mai des in oras, inscrie-te la un curs de dans sau mergi in vacante. Este evident ca daca aceasta este intentia ta, ar fi indicat sa contribui si tu la indeplinirea dorintei tale.

Daca vrei sa ai o silueta mai armonioasa, afla mai multe despre nutritia sanatoasa si nu uita sa mergi la sala de sport. Desigur, poti practica sport chiar la tine acasa. Dar un lucru este cert: nu astepta ca dorinta ta sa se implineasca daca tu nu schimbi ceva in viata ta.

Daca pana acum nu ai obtinut ce ai vrut, fiind asa cum esti in momentul de fata, poate ar fi cazul sa incepi sa explorezi posibilitatile. Si sa incerci lucruri noi. Mintea noastra este foarte puternica si va face tot posibilul sa ne sustina, daca ii vom spune ce ne dorim cu adevarat.

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:
  1. Stabileste ceea ce vrei cu adevarat. Vei vedea, dupa ce o sa vizionezi filmul, ca acesta este primul pas. Trebuie sa stii ceea ce iti doresti cel mai mult si sa crezi ca este posibil pentru tine, acel lucru. Nu conteaza ceea ce iti doresti. Conform legii, este la fel de usor sa atragi cafeaua favorita sau casa visurilor tale. Trebuie sa consideri ca meriti si sa stabilesti prioritatile…mai multe despre legea atractiei >>>
Cum sa-ti schimbi viata intr-un an? Continua sa iti sustii intentia

Aici este partea mai grea. Timp de un an de zile, continua cu noile tale obiceiuri si vei vedea cum lucrurile vor incepe sa se schimnbe in moduri neasteptate. Cel mai important, dar si dificil va fi sa perseverezi. Pentru ca nu este mereu simplu sa te tii de treaba. Tentatiile vor aparea, iar de multe ori va parea ca nimic bun nu se intampla, desi ai schimbat obiceiurile. Ai putina rabdare, modificarile vor aparea pe parcurs, iar tu vei fi multumita ca nu ai renuntat.

Daca ai reusit vreodata sa faci un lucru pe care il consideri maret, stii deja ca nu este intotdeauna simplu, disciplina si rabdarea fiind litere de lege. Succes!

4.88/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *