Secrete de frumusete ale vedetelor. Ce trebuie sa stii

Daca vrei sa „furi” din secretele de frumusete ale vedetelor, asta este momentul. Pentru ca astazi ne-am gandit sa iti facem o surpriza in acest sens. Poate si tu te-ai intrebat cum reusesc marile actrite si alte femei cunoscute pe plan mondial, sa arate atat de bine.

S-ar putea sa ramai surprinsa de ceea ce urmeaza sa descoperi. In special ca trucurile pe care urmeaza sa le prezentam sunt mai simple decat ti-ai fi putut imagina. O sa vedeti ca uleiul de masline, bicarbonatul de sodiu si fructele te pot ajuta mai mult decat ai crede.

Stim ca te gandesti ca acele secrete de frumusete ale vedetelor implica multi bani. Adica produse de lux si tratamente speciale. O sa ramai suprinsa ca si actritele apeleaza la tratamente naturiste.

Secrete de frumusete ale vedetelor – ce ar trebui sa faci si tu?

Ei bine, este demn de mentionat ca celebra Jennifer Aniston prefera sa utilizeze…ovazul. Fie ca este vorba despre mastile de exfoliere sau micul dejun, vedeta declara ca il foloseste frecvent. In special ca ovazul este bogat in fibre si constituie un mic dejun perfect pentru o silueta sanatoasa si armonioasa.

Despre ovaz am discutat si noi de mai multe ori, asa ca iti recomandam sa-l folosesti mai des.

Ce beneficii are ovazul asupra corpului tau?

1. Sistemul imunitar. Cu siguranta vei fi mai sanatoasa ca oricand daca vei incepe sa incluzi in dieta ta acest aliment deosebit. Are rolul de a prevenii infectiile, virozele, tinandu-te departe de boli.

2. Scade colesterolul. Daca te confrunti cu un colesterol marit sau doar vrei sa previi aceasta problema, acum este momentul sa optezi pentru consumul mancarurilor pe baza de ovaz…mai multe poti citi aici >>>

Catherine Zeta-Jones este una dintre marile frumuseti de la Hollywood si nu putini sunt cei care o admira. Dintii ei albi sunt emblematici, iar trucul sau favorit pentru a-i albi implica…capsunele. Da, ai citit bine. Datorita acidului malic, capsunele au un efect de curatare si albire. Asa ca marunteste o capsuna si aplic-o pe periuta de dinti si periaza-i ca in mod obisnuit.

Fa acest lucru de 4-5 ori pe saptamana si bucura-te de o dantura mai frumoasa. Nu este nevoie sa apelam tot timpul la tratamente simandicoase. Uneori tratamentele naturale de infrumusetare pot avea efecte de nebanuit. Daca Cleopatra reusea sa-si intretina frumusetea cu miere si lapte de bivolita, de ce nu ar mai merge si in ziua de azi?

Secrete de frumusete ale vedetelor – Gwyneth Paltrow si Sophia Loren opteaza pentru uleiul de masline

Paltrow a declarat ca uleiul de masline ramane una dintre „cremele” sale de hidratare preferate, avand in vedere efectele sale minunate. Iar asta nu este tot, actrita il foloseste si pentru par, ceea ce o alegere perfecta. Uleiul de masline in combinatie cu cel de ricin ajuta enorm parul si in hidrateaza. Asa ca opteaza pentru masti de par aplicate cu cel putin 30 de minute inainte de baie. Vei observa efectele sale in timp.

Sophia Loren se declara si ea un fan infocat al uleiului de masline. Iar oricine o stie pe actrita este familiarizat cu faptul ca aceasta arata absolut fabulos la o varsta avansata.

Cindy Crawford declara ca un amestec dintre lapte si apa minerala este combinatia ideala pentru ea, atunci cand vine vorba despre mentinerea tenului. Cindy foloseste acest amestec pentru a-si improspata tenul, de-a lungul zilei. Declara ca tenul ei arata mult mai bine si incearca sa foloseasca cat mai des tratamente naturiste.

Scarlett Johansson opteaza des pentru masti si tratamente cu miere naturala, considerand ca tenul sau arata mult mai bine datorita acestor secrete. Mierea este, de asemenea, recunoscuta pentru capacitatile sale remarcabile in ceea ce priveste mentinerea si reimprospatarea tenului si a pielii, in general.

Secrete de frumusete ale vedetelor. Le vei incerca?

Pasta de dinti ramane o varianta de eliminare a cosurilor, chiar si in cazul vedetelor. Iar Jennifer Love Hewitt a recunoscut ca apeleaza deseori la acest truc, atunci cand ii apar cosuri peste noapte. Acestea se vor usca rapid, daca aplici pasta dinti, asa ca poate nu ar fi rau sa incerci si tu, cu prima ocazie.

Nu uita sa te hidratezi foarte bine si sa bei foarta multa apa, daca vrei o piele mai luminoasa. Rihanna declara ca acesta este unul dintre cele mai importante lucruri, atunci cand vine vorba despre infrumusetare. Asa ca nu uita sa bei cel putin 2 litri de apa plata pe zi.

Asa ca ai de unde alege, inspira-te mai des de la vedetele tale preferate si ai grija de tenul tau.

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *