Metoda revolutionara de invatare a limbii engleze! Copiii vor invata rapid

Cu siguranta si dvs vreti ca cel mic sa stie bine limba engleza si sa fie pregatit pentru viata, inca din copilarie. Tocmai de aceea va prezentam o metoda revolutionara care ii permite copilului dvs. sa invete la perfectie limba engleza.

Aceasta metoda revolutionara ii permite copilului dvs. sa invete la perfectie limba engleza! Apelati la aceasta metoda si bucurati-va in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului dvs.:

• fixare profunda a informatiilor
• vocabular bogat
• exprimare corecta si eleganta, exact ca a unui vorbitor nativ de engleza!

Stapanirea limbii engleze ii va deschide copilului dvs. o multime de oportunitati in viata si ii va aduce o multime de avantaje, DETALII AICI >>>

Metoda revolutionara de invatare a limbii engleze

BAC-ul si admiterea la diverse facultati contin proba la limba engleza, anumite cursuri se fac direct in engleza, informatiile semnificative de pe Internet sunt in engleza, seminariile importante se tin in engleza, lucrarile de specialitate sunt scrise in engleza, joburile bune cer obligatoriu engleza, comunicarea in politica sau in afaceri se face in engleza.

Asistam practic la nasterea unei societati globale, fara granite, in care limba universala, care iti permite sa te descurci in orice context, este engleza. Pregatiti-va, asadar, copilul pentru viata! Oferiti-i marele avantaj de a stapani la perfectie limba engleza! Si faceti lucrul acesta inca de pe acum, cand este inca mic si are capacitatea maxima de a asimila informatii noi. Se stie, cel mai bine poti invata o limba straina in copilarie!

Metoda propusa a fost dezvoltata permanent, urmarindu-se indeaproape felul cum invata copiii si cum asimileaza ei informatiile, descoperindu-se astfel si ce greseli comit profesorii. Totul a fost sintetizat in aceasta metoda de predare compacta si perfect asimilabila de catre copii, sub forma unei lucrari cu fise distractive – Culegere pentru invatarea limbii engleze – Fise de lucru practice – Clasele 0-IV. Fara tocit, fara repetat permanent si fara invatat pe dinafara. Doar rezolvare de exercitii distractive si extrem de eficiente, detalii AICI >>>

Metoda revolutionara de invatare a limbii engleze – exercitii distractive

Aceasta metoda consta in efectuarea de exercitii distractive, prezentate sub forma unor fise grupate intr-un biblioraft elegant, foarte usor de utilizat, cu un scris usor lizibil si foarte „cool”, excelent structurate din punct de vedere pedagogic pentru asimilarea si consolidarea cunostintelor. Iar rezolvarea acestor fise practice este rasplatita prin diplome tiparite (incluse in biblioraft). Si, se stie foarte bine, o diploma personalizata constituie un extraordinar factor motivator pentru copii.

Copilul dvs. va invata TOT, de la chestiunile cele mai simple pana la subtilitatile limbii engleze:

  • substantive, adverbe, adjective, numerale
  • prepozitii, conjunctii
  • timpuri, moduri
  • verbe regulate si verbe neregulate
  • corespondenta timpurilor
  • diateze, DETALII AICI >>>

Acest lucru este posibil deoarece fisele din biblioraftul Culegere pentru invatarea limbii engleze – Fise de lucru practice – Clasele 0-IV concentreaza toata informatia continuta intr-un ghid complet de invatare a limbii engleze. Fisele extrag esentialul, cu reguli si exceptii, si il prezinta intr-o forma distractiva, foarte usor de retinut, cu formulari sugestive extrase din comunicarea cotidiana a vorbitorilor nativi de engleza.

Prin parcurgerea acestor fise, copilul dvs. va acumula cunostinte bogate de limba engleza. Informatiile i se vor fixa solid pe nesimtite, exprimarea corecta va deveni automatism si el se va transforma nu numai intr-un vorbitor foarte bun de limba engleza, ci si intr-un vorbitor elegant de limba engleza.

Copilul dvs. va vorbi pur si simplu o engleza corecta si curata (nu „romgleza”!) si va evita astfel ezitarile, balbaielile si blocajele extrem de deranjante pentru interlocutor. Iar impresia pe care o va face va fi absolut deosebita.

Atentie, un profesor bun de engleza va cere aceasta suma doar pentru 2-3 sedinte a 90 de minute fiecare, timp in care copilul abia apuca sa se familiarizeze cu cateva notiuni de baza.

Comandati chiar ACUM biblioraftul Culegere pentru invatarea limbii engleze – Fise de lucru practice – Clasele 0-IV! Copilul dvs. va fi incantat si va invata de placere, DETALII AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *