Dieta cu salata de vara, simpla si eficienta

Toate femeile vor sa slabeasca cateva kilograme, mai ales in timpul sezonului calduros, iar dieta cu salata de vara va raspunde acestor nevoi.

Foarte simpla, dar eficienta, aceasta dieta te va ajuta sa pierzi cateva kilograme, fara sa te straduiesti prea tare, fiind mai mult vorba despre o detoxifiere intensa. Si ar fi pacat sa nu o urmezi, mai ales acum cand legumele sunt din belsug. Oricum, in timpul verii este recomandat sa consumam multe salate, pentru a ne lua aportul de vitamine necesar.

Dieta cu salata de vara, ce ar trebui sa mananci

In principiu, ai voie sa consumi in continuare cam tot ceea iti doresti, dar cu moderatie. Introdu in dieta ta pui, peste, fructe de mare, hummus, etc. Ai voie alimente calorice, atat timp cat nu exagerezi. Atentie! Elimina prajelile in aceasta perioada.

Si sa te lamurim si in privinta salatei de vara. Da, este cea traditionala, la care probabil te gandesti si tu. Salata ta va fi compusa din: salata verde, rosii, castraveti, rosii, ceapa verde si orice alte legume ai ocazia sa achizitionezi de la piata (de preferinta).

Vestea cea buna este ca, in dieta cu salata de vara ai voie sa adaugi si alte alimente. Adica, poti pune in salata ta si peste, ou fiert, fasole, naut, sosuri ( preparate in casa, fara chimicale). Pe langa acestea, asigura-te ca pui si nuci sfarmitate (migdale, caju), seminte de floarea soarelui, de in. Acestea vor da un plus de savoare mancarii tale. Iar tie nu iti va mai fi foame deloc. SFAT: nu uita sa adaugi si putin ulei de masline.

Dieta cu salata de vara, ce presupune?

Nimic mai simplu. Ideea ar fi sa inlocuiesti doua feluri principale, cu salata prezentata mai sus. De exemplu, poti consuma o supa crema de legume si o astfel de salata de cruditati, la masa de pranz. Poti sa mai mananci una si seara. In dieta cu salata de vara vei vedea rapid rezultatele, mai ales daca nu este necesar sa slabesti foarte mult. Vei da jos rapid 4-5 kilograme.

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *