Cum sa facem din decembrie o luna de vis?

Decembrie poate fi o luna de vis pentru tine, daca urmezi cateva reguli simple, la indemana oricui. Pentru ca, si pentru a fi fericita este necesar sa urmezi cateva reguli, nu poti sa fii intr-o stare pozitiva doar de la sine. Asa ca este bine sa te incurajezi si sa te „ajuti” pentru a te bucura de orice moment.

Asadar, pentru ca decembrie sa fie o luna de vis, incepe prin a te ingriji mai mult. Pentru ca rasfat nu inseamna doar atunci cand mananci ceva dulce sau iti cumperi o haina. Poti fi fericita si atunci cand incepi sa traiesti mai sanatos, sa ai grija de nutritie sau cand tocmai te-ai inscris la un nou program de sport.

Asadar, poti avea o iarna frumoasa daca incepi sa te ingrijesti mai mult, din toate punctele de vedere.

Cum sa facem din decembrie o luna de vis? Incepe cu o lista de dorinte

Ce ai vrea sa realizezi in viitorul apropiat si cum ai de gand sa faci acest lucru? Scrie pe o foaie de hartie telurile tale pentru viitor si incepe sa le pui in aplicare. In acest mod, decembrie va deveni o luna a energiei si a optimismului, cel putin pentru tine. Vrei sa slabesti? Tine regimul flexitarian incepand chiar de azi. In acest fel vei reduce din numarul de calorii, fara sa te chinui prea tare.

Inscrie-te chiar de azi la un program de sport online, de exemplu. Nu trebuie sa astepti pana in ianuarie sau februarie pentru a incepe sa iti schimbi viata.

De asemenea, iesi cu prietenii intr-o zi a saptamanii si nu mai astepta weekendul pentru distractie. Incepe chiar de astazi sa traiesti viata pe care ti-ai dori-o. Schimbarile mici vor duce la schimbari mari, dar pentru ca acest lucru sa se intample este necesara rabdarea.

Cum sa facem din decembrie o luna de vis? Cauta sa devii o persoana mai buna

Si nu ne referim aici doar la faptele bune, care sunt incurajate in special in aceasta perioada. Nu de alta, dar ar fi indicat sa faci lucruri bune tot timpul anului, nu doar acum. Ne referim aici la a-ti schimba atitudinea fata de viata. Incepe prin a te elibera de stres cu ajutorul yoga, pilates, plimbari, etc. Orice functioneaza este bun pentru tine, in aceasta situatie.

Pentru a avea o viata mai fericita este necesar sa intelegi ca stresul nu are ce cauta acolo. Ce nu poti controla te poate afecta in mod negativ. Dar daca intelegi ca nu poti sa controlezi totul…viata ta va incepe sa se schimbe in bine!

Bucura-te si de bucuria altora. Cumpara pentru cei dragi cele mai frumoase cadouri. In special daca stii ce si-ar dori, asigura-te ca faci tot posibilul pentru a-i surprinde, in acest mod. Mai ales ca a oferi poate fi o bucurie mult mai mare decat a primi, iar tu sigur stii deja acest lucru.

Pentru a avea o luna decembrie de vis este necesar sa ai o atitudine mai buna fata de viata, astfel totul va capata alta nuanta pentru tine.

Dieta pana la Craciun – cu ce sa incepi?

Arunca toate alimentele de tip fast-food, semipreparate, dulciuri, sucuri carbogazoase, covrigei, fainoase, etc din casa ta. Crede-ne pe cuvant, vei vedea rezultatele in doar o saptamana, daca vei elimina aceste alimente. Tot ce va trebui sa faci va fi sa pregatesti mese sanatoase. De exemplu, gratar de pui sau de peste alaturi de orez si salata. Sau o mancare de fasole de post si muraturi. Evident ca ideile sunt numeroase si cu siguranta stii ce sa alegi.

Renunta la painea alba si consuma doar integrala, nu mai mult de 2-3 felii pe zi. Nu uita sa inlocuiesti dulciurile savuroase cu fructe, iar gustarile calorice cu nuci, iaurt sau o mana de afine…dieta pana la Craciun completa >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *