Sarbatori fericite pentru familia ta – CADOURI ideale!

Daca si tu vrei sa ai sarbatori fericite alaturi de familia ta, este momentul sa te gandesti la cateva cadouri ideale. Nu de alta, dar nu mai este foarte mult timp, asa ca este cazul sa te pregatesti.

Pentru cei mici, ar fi perfect sa le cumperi si ceva constructiv, pe langa alte cadouri. De ce? Pentru ca educatia este pe primul loc, iar copiii trebuie stimulati pentru a gandi corect, in acest sens.

Desigur ca si adultii au nevoie de astfel de cadouri ideale de sarbatori, asa ca dorim sa te surprindem cu cateva oferte greu de egalat. Exista REDUCERI la zeci de produse de top, unele ajungand la -80%! De asemenea, oferim transport GRATUIT la orice comanda, detalii AICI >>>

Asa ca pregateste-te sa fii surprinsa!

Sarbatori fericite pentru familia ta – CADOURI ideale pentru toti!

CLASA a II-a: Teste distractive de Limba Romana si Matematica + Ghid reguli punctuatie si ortografie

  1. Lucrarea ‘Teste distractive de Limba Romana si Matematica clasa a II-a’ contine cerinte graduale, pe niveluri de dificultate, care il ajuta pe copil: * sa comunice corect si logic; * sa rezolve probleme de aritmetica din ce in ce mai complicate; * sa isi ascuta spiritul de observatie.
  2. Ghidul Reguli de punctuatie si ortografie pentru elevi si nu numai iti explica pas cu pas ce semne sa folosesti in scriere atunci cand: * incepi sau sfarsesti o comunicare; * sa faci o pauza de respiratie; * sa adresezi o intrebare; Totul explicat pe inteles, cu exemple si atentionari.

REDUCERE DE -80% AICI >>>

Cartonase Distractive in limba engleza + Cadou

Setul ‘Cartonase distractive pentru invatarea limbii engleze’ contine 250 de cartonase care includ imagini ale alfabetului, imagini cu cifre, fructe, legume, haine, anotimpuri, animale, pasari, culori si multe altele.
Cu ajutorul cartonaselor distractive pentru invatarea limbii engleze, atat parintii, cat si copiii au parte de numeroase beneficii: accelerarea procesului de invatare in compania parintilor sau a bunicilor; implicarea totala a parintilor in acest proces; abilitatea de a supraveghea si monitoriza progresul copilului.

Comanda acum pachetul de Cartonase Distractive pentru a veni in ajutorul copilului tau!

REDUCERE DE -65% AICI >>>

Noutati, Sinteze, Fise practice si teoretice conform DOOM3 + Eseuri elaborate la limba si literatura romana (UMAN si REAL)

  1. Noutati, Sinteze, Fise practice si teoretice conform DOOM3 este instrumentul care iti inlesneste acum aceasta cunoastere, simplificand considerabil lucrurile. Lucrarea iti ofera informatii actualizate despre exprimarea in Limba romana, conforme DOOM3 si siguranta unei exprimari corecte in orice situatie.
  2. Culegerea contine toate eseurile din materia studiata la clasa, precum si structura urmarita in realizarea acestora, in deplina concordanta cu programa de examen aprobata de Ministerul Educatiei Nationale si cu modelele elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare pentru toate filierele si profilurile de invatamant.

Comanda acum pachetul cu o REDUCERE DE -80% AICI >>>

CADOURI ideale pentru adulti

50 de exercitii yoga pentru relaxare

Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti transforma in bine viata, corpul si destinul, de a-ti dezvolta personalitatea, de a te autocunoaste. Practicand yoga in mod regulat, ai posibilitatea de a-ti trai viata la potentialul ei maxim!
Beneficiile mentale ale yoga:

  • creste constientizarea asupra propriului corp
  • amelioreaza stresul din organism
  • creste nivelul de energie prin detensionarea muschilor
  • relaxeaza mintea si corpul
  • creste atentia si puterea de concentrare, elibereaza spiritul.

Comanda acum lucrarea cu 50 exercitii de yoga pentru relaxare cu o REDUCERE DE -80% AICI >>>

Propriul meu plan de afaceri

Lucrarea include nu doar un posibil plan de afacere, ci o intreaga strategie de elaborare a planurilor specifice mai multor domenii de activitate:

  • informatii exacte despre alcatuirea unui plan de afaceri complet;
  • modele editabile de planuri specifice dedicate unei game variate de afaceri (agricole, online, offline, la domiciliu etc.).

Adica, tot ce-ti trebuie pentru intocmirea corecta a celui mai efcient plan de afacere!

Comanda chiar acum lucrarea cu o REDUCERE DE -80% AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *