Smoothie cand esti la dieta de slabire – da sau nu?

Sa bei sau nu smoothie atunci cand esti la dieta de slabire? Multe femei se intreaba aceste lucruri si nu inteleg exact daca ar trebui sa consume aceste faimoase bauturi.

Ei bine, depinde foarte mult de ceea ce iti doresti sa obtii. De asemenea, daca vrei sa slabesti, este indicat sa bei doar smoothie realizat din ingrediente 100% naturale, fara aditivi, zahar sau alte arome.

Asadar, raspunsul este DA, poti bea smoothie la cura de slabire, atat timp cat nu exagerezi cu cantitatile. De asemenea, nu adauga iaurt gras, lapte, banane, nuci in exces. Evident ca le poti pune intr-un smoothie, dar este important ca acestea sa fie in cantitati reduse. Doar in acest mod poti crea un deficit caloric, care te va ajuta sa slabesti cu succes.

Smoothie si dieta de slabire. Pentru ce sa optezi?

In primul rand, vei evita acele smoothie-uri din comert, oricat de tentant ar fi. Nu de alta, dar poti sa fii sigura ca au in compozitie tot felul de „minuni”. Contin zahar, chimicale, E-uri si altele. Altfel cum crezi ca ar rezista atatea zile? Si tine minte ca, uneori, nu toate ingredientele figureaza pe eticheta…

Desigur ca mai exista si exceptii. Asigura-te ca acele firme de la care cumperi smoothie-uri sunt serioase si vand produse calitative. Alege-le pe cele care contin fructe de padure, seminte, castravete, salata verde, kale, etc.

Tocmai pentru a fi inspirata, te vom ajuta cu cateva retete care sigur te vor ajuta in procesul de slabire. Si tine minte ca cel mai bine este sa le prepari tu, la tine acasa, in special ca procesul este unul simplu.

Ca sa slabesti cu smoothie, poti sa-l consumi la micul dejun (daca nu ai pofta de mancare de dimineata) si intre mese, pe post de gustare. In acest fel, vei manca mai putin la mesele principale ale zilei.

De asemenea, iti recomandam sa mananci sanatos, adica multe salate, fructe, cruditati. Nu uita sa consumi doar paine integrala, paste integrale si sa uiti de sucurile carbogazoase si dulciuri.

Iata ce inseamna un smoothie pentru slabire:

Smoothie cu ananas si ghimbir. De ce sa-l consumi cand vrei sa slabesti?

Fiind bogate in nutrienti si vitamine, cele 2 ingrediente te vor ajuta sa elimini senzatia de foame. Evident ca nu au multe calorii, asa ca acest smoothie va deveni gustarea ideala dintre mese. Doar in acest mod vei sustine procesul slabirii, avand grija sa ai in dieta alimente care sustin arderile.

Asa ca iti prezentam reteta „minune”:

– o cana de ananas taiat cuburi

– o bucatica de 3 cm de ghimbir maruntit…iata reteta de smoothie completa aici >>>

Smoothie roz pentru silueta – mango, zmeura, ananas

Stim, suna delicios si nici nu este de mirare – chiar asa este acest minunat smoothie de culoare roz intens. Asa ca nu mai pierdem vremea si iti dezvaluim reteta minune!

Ai nevoie de:

– o cana de lapte de cocos

– o banana

– 1/2 ananas

– 1/2 cana de zmeura

– 1/2 cana de mango…iata reteta de smoothie completa aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *