Smoothie roz pentru silueta – super eficient si gustos!

Ce poate fi mai bun decat un smoothie roz pentru o silueta de vis? Da, am zis sa iti prezentam o bautura super delicioasa si eficienta, pentru slabit. Daca esti una dintre persoanele care oricum nu mananca la micul dejun, s-ar putea sa te incante mica noastra surpriza. Nu de alta, dar contine foarte multe vitamine si fibre, care te vor ajuta din plin!

Plus ca este savuros, asa ca nu va trebui sa faci un efort pentru a-l bea. Pregateste-te sa incerci un smoothie roz de senzatie, il poti savura si intre mese, daca nu poti dimineata.

In acest mod vei elimina toxinele si vei slabi chiar inainte de sarbatori, ceea ce nu poate fi decat o veste buna. Astfel te vei putea bucura de preparatele traditionale fara sa te simti vinovata.

Smoothie roz pentru silueta – mango, zmeura, ananas

Stim, suna delicios si nici nu este de mirare – chiar asa este acest minunat smoothie de culoare roz intens. Asa ca nu mai pierdem vremea si iti dezvaluim reteta minune!

Ai nevoie de:

– o cana de lapte de cocos

– o banana

– 1/2 ananas

– 1/2 cana de zmeura

– 1/2 cana de mango

Mod de preparare

Evident ca vei pune toate ingredientele in blender si le vei amesteca pana la omogenizare. Vei obtine in jur de doua cani de smoothie delicios. Bea cate o cana inainte de mesele principale. Poti inlocui micul dejun cu aceasta bautura, iar apoi poti servi o gustare, la 2 ore distanta. Un sendvis cu humus si ardei gras, realizat din paine integrala este alegerea ideala, in acest sens.

Smoothie roz pentru slabit. Functioneaza de minune!

De ce? Pentru ca la mesele principale vei manca mai putin, datorita acestei bauturi satioase si gustoase. De asemenea, fructele continute abunda in vitamina C si antioxidanti, elemente care sustin intens arderile din organism, exact ce ne dorim.

De ce sa consumi zmeura – iata cateva motive serioase:

– vei preveni aparitia bolilor canceroase. Sunt nenumarate studii care arata ca anumite fructe de padure, printre care si zmeura, te pot ajuta sa previi cancerul. Si nici nu este de mirare, avand in vedere ca abunda in antioxidanti, la fel ca si afinele.

Este buna chiar si pentru cei care sufera de astfel de maladii, in contextul in care aceasta ii poate ajuta sa elimine toxinele. Poate preveni in special cancerul de colon si te va ajuta sa ai un tranzit mai bun…mai multe despre zmeura >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *