Suc natural pentru detoxifiere. Cum se realizeaza?

Un suc natural pentru detoxifiere poate fi cea mai buna idee, in special daca vrei sa slabesti rapid. Evident ca nu trebuie sa-l bei in fiecare zi, poti face o cura cu sucuri. Dar nu mai mult de o zi sau doua. Este foarte important sa intelegem ca sanatatea este pe primul loc, asa ca nu vom lasa dorinta de a slabi mai repede sa ne acapareze.

Tocmai de aceea dorim sa-ti oferim o reteta de suc natural pentru detoxifiere care te va ajuta enorm. Evident ca iti sugeram sa mananci sanatos in aceasta perioada sau macar sa excluzi semipreparatele si mancarea de tip fast-food.

Nu uita sa optezi mai des pentru salate, supe creme, fructe, nuci si seminte crude, vei vedea cum incepi sa dai jos acele kilograme nedorite, plus ca te vei simti mai energica.

Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Suc natural pentru detoxifiere. Tu vrei sa-l incerci?

O bautura detoxifianta poate fi cea mai buna alegere in aceasta toamna. In special daca vrei deja sa lucrezi pentru „silueta de vara”. Oricare ar fi motivatia ta, poti sa fii sigura ca esti pe drumul cel bun. Alege sa consumi un suc 100% natural, pregatit chiar de tine cu ajutorul storcatorului de fructe. ATENTIE! Ai nevoie de un storcator, nu de un blender.

Multa lume confunda smoothie-urile cu sucurile naturale, dar in realitate acestea sunt complet diferite.

Cum se prepara sucul detoxifiant?

Ai nevoie de:

  • 3 castraveti
  • 2 radacini de ghimbir (de aprox. 5 cm)
  • 6 pahare cu apa plata
  • 2 lamai
  • un mar
  • o mana frunze de menta
  • o mana frunze de cimbru proaspat (sau uscat, daca nu gasesti)

Mod de preparare

Se pun ingredientele in storcatorul de fructe si se amesteca cu apa plata sucul obtinut. Desigur ca iti va iesi o carafa de suc, asa ca il vei bea pe parcursul unei zile.

Suc natural pentru detoxifiere – ce sa mananci?

Daca nu ai probleme de sanatate poti opta pentru o zi in care bei doar suc si mananci o salata, cateva nuci sau un orez brun cu legume. Desigur ca nu este obligatoriu, in special cand stii ca nu rezisti in acest mod. Pur si simplu alege sa mananci sanatos in acea zi, nu uita sa consumi cruditati.

Pregateste in fiecare zi cantitatea de mai sus si consuma sucul de-a lungul zilei. Daca vei urma o astfel de dieta pentru 1-2 zile este suficient.

Dieta de o zi. Slabesti si te purifici, in acelasi timp

Daca vrei sa tii o dieta drastica ca cea pe care urmeaza sa ti-o prezentam, nu o vei face mai mult de o zi. Daca totusi vei dori sa o tii pret de mai multe zile, vei introduce gustarile intre mese si o cina lejera.

Asadar, dieta de o zi, iata cum se tine:

Meniu

Mic dejun – un smoothie dintr-o jumatate de banana si un mar, o cafea sau un ceai

Pranz – legume la gratar sau la aburi si un gratar…continuarea dietei de o zi aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *