Vesti bune: aceste plante alunga insectele!

Daca si tu vrei sa stii care sunt acele plante care alunga insectele, inseamna ca trebuie sa ramai alaturi de noi in continuare. Vara si-a facut simtita prezenta de ceva timp, asa ca natura isi spune cuvantul. Tocmai de aceea ne dorim sa iesim cat mai des din casa, ceea ce este mai mult decat firesc.

Totusi, anumite aspecte ale sezonului cald s-ar putea sa te enerveze la culme. Asa ca este cazul sa aflam care sunt acele plante care alunga insectele. Desigur ca exista si solutii chimice care pot tine daunatorii la o parte, dar poate vrei sa incerci si cateva variante 100% naturale.

Este momentul sa ne bucuram de vara impreuna, asa ca vom descoperi impreuna acele metode naturale care chiar functioneaza.

Aceste plante alunga insectele. Te asteptai?

Busuiocul. Stim deja ca este una dintre acele plante care au o vibratie inalta, nu degeaba este asociata cu religia precum si cu alte concepte yoghine de purificare. Busuiocul te va ajuta sa eliberezi casa de toxine si mirosuri neplacute, tinand la distanta tantarii si mustele. Sigur te va interesa aceasta informatie, in special ca vara suntem invadati de astfel de daunatori.

Iti recomandam sa cumperi o planta de busuioc sau sa folosesti uleiuri esentiale, pe care le poti utiliza cu ajutorul unui difuzor. De asemenea, poti pune putin ulei de busuioc la incheieturi si la nivelul gatului, pentru a tine tantarii la o parte. Partea buna a lucrurilor consta in faptul ca aceasta maniera este cat se poate de naturala.

Remediu impotriva raului de miscare. Cu totii am patit-o cel putin o data, iar unii sunt predispusi la acest disconfort. Asa ca trebuie sa stie cum trebuie sa actioneze. Uleiul de busuioc te va ajuta in aceasta situatie. Trebuie sa amesteci: 5 picaturi de ulei de migdale, cu 10 picaturi de ulei de busuioc, 10 de ulei de menta si 10 ulei de lamaie.

Ia acest amestec la tine, iar atunci cand simti ca ti-e rau maseaza zona pieptului…mai multe despre uleiul de busuioc aici >>>

Plante care alunga insectele – ce ar trebui sa incerci

Lavanda este una dintre acele plante magice, care poate fi un real folos in nenumarate situatii. Asa ca nu uita sa cultivi o astfel de planta chiar pe balcon sau sa folosesti un ulei esential.

Desigur ca merge si in acest caz, dar conditia suprema este sa folosesti un ulei calitativ, care nu contine substante chimice nocive. Acestea pot dauna starii tale de bine, plus ca pot produce acea stare de greata, in special in cazul celor mai sensibili.

Menta este alta planta dezirabila, in cazul celor care doresc sa scape de tantari in mod natural. Asa ca nu uita sa o plantezi in ghivechi sau in gradina ta. De asemenea, poti folosi o solutie realizata din apa si ulei de menta pentru a curata zona in care stai.

Fie ca vorbim despre suprafata de afara sau chiar livingul tau, poti folosi cu succes acest amestec. Pune 10 picaturi de ulei de menta in jumatate de litru si foloseste aceasta metoda unica si eficienta.

Roinita si craita sunt alte 2 plante pe care ar trebui sa le ai in palmaresul tau, daca vrei sa tii insectele la o parte in mod natural!

4.89/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *