Copiii rasfatati nu sunt fericiti! Iata de ce

Ai copii? Ai rude, prieteni care sunt parinti? Atunci este cazul sa afli ca acei copii rasfatati nu sunt neaparat cei mai fericiti. In ziua de astazi, parintii incearca sa le ofere micutilor stabilitatea de care ei nu s-au bucurat. Dar de cele mai multe ori omit o parte foarte importanta.

Copiii au nevoie, in primul rand, de iubire, intelegere si …limite. Doar in acest mod pot invata esentialul.

Ca parinte, ai si griji, si bucurii… si prea putin timp ca sa le rezolvi pe primele pentru a te dedica celorlalte. In cartea „Copii nascuti sub o stea norocoasa” vei intelege cum poti sa ajungi la un echilibru.

Copiii rasfatati nu sunt fericiti de cele mai multe ori, iar o stabilitate economica nu este totul, desi este un aspect important.

Tot mai multi parinti se straduiesc sa pregateasca urmasilor un viitor cat mai sigur, mai ales financiar. Auzi de multe ori in jur: „Destul am tras eu! Sa aiba fiul meu/fiica mea tot ce-i trebuie, sa se bucure de toate din plin!”.

Copiii rasfatati nu sunt fericiti. Poate ca pare neasteptat, dar…

NU PERMITE BANULUI SA-TI RUINEZE COPILUL ar putea fi sloganul de astazi. Iar in prezent vedem tot mai des parinti dispusi sa faca orice pentru a le oferi cat mai multe bunuri materiale celor mici.

„Copii nascuti sub o stea norocoasa” sunt cei care au norocul de a veni pe lume intr-un mediu mai sigur, macar financiar vorbind. Totusi exista un mare pericol si pentru ei: rasfatul. Inlatura imediat aceasta primejdie din familia ta si a prietenilor tai citind/oferind aceasta carte. Ea prezinta detaliat CUM si DE CE sa promovam o relatie sanatoasa cu banii.

Dupa cum ai observat, cei mici nu sunt neaparat fericiti daca le oferi tot felul de lucruri pe care si le doresc. Si stii de ce? Pentru ca nu acest aspect este fundamental, atunci cand vorbim despre o educatie oportuna si inteleapta. Cel mai bine ar fi ca un copil sa stie sa aprecieze adevaratele valori ale vietii. Invata-l sa iubeasca natura, frumosul, sa se bucure de lucrurile simple si de momentul prezent.

Copiii rasfatati nu sunt fericiti. Ce ar trebui sa-i inveti?

Este vital sa stim:

• cum sa vorbim copiilor despre bani, in general – si despre banii nostri, in special
• sa utilizam „banii de buzunar” pentru a-i invata pe copii sa-i foloseasca in mod responsabil
• sa le sadim un comportament pozitiv in privinta banilor
• sa ne ferim de cosmarul de a creste un copil nemotivat, nerealizat, materialist.

Iata un ghid practic si nepretuit care ne poate ajuta sa avem copii excelent adaptati – emotional si financiar – societatii actuale, stapani oricand pe situatie – Copii nascuti sub o stea norocoasa AICI >>>

Din ce motive isi fac griji copiii si ce este de facut?

Asa cum stii, la fel ca si in cazul adultilor, comportamentele copiilor variaza. Unii sunt mai anxiosi, altii mai agitati, pe cand unii copii sunt calmi in orice situatie. Unii plang deseori, altii niciodata. Probabil ca stai si te gandesti de ce se ingrijoreaza cei mici. Nu ar trebui sa fie cea mai fericita perioada din viata lor?

Probabil ca da, dar in acelasi timp se contureaza si personalitatea fiecaruia, iar cei mici absorb informatii din nenumarate surse. Ceea ce poate fi derutant pentru ei…ce gandesc micutii >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *