Ce nu mananca regina Elisabeta? Ce lipseste din meniul regal

Ei bine, daca vrei sa afli ce nu mananca regina Elisabeta esti pe drumul cel bun. Pentru ca astazi dorim sa-ti prezentam cateva detalii interesante despre meniul regal.

Nu ne referim aici neaparat la o dieta anume, ci mai degraba la faptul ca anumite alimente nu sunt recomandate din varii motive. Asa ca urmeaza sa aflam impreuna ce nu mananca regina Elisabeta si care sunt motivele sale.

Atentie, nu ne vom referi la un regim de slabire, asa ca nu este vorba despre ce fel de cure urmeaza cei de la casa regala…Dar ce sa mai pierdem timpul? Haide sa aflam impreuna despre ce este vorba.

Ce nu mananca regina Elisabeta? Te asteptai la aceste alimente…

Se pare ca la curtea regala din Anglia nu se servesc preparate care contin ceapa si usturoi, niciodata! Desi majoritatea mancarurilor au la baza aceste alimente gustoase, considerate esentiale, in gastronomie. Acest aspect a fost confirmat si de catre Camilla, sotia printului Charles, care a spus ca la casa regala NU se serveste usturoi niciodata…din motive lesne de inteles!

Asa ca pana si familia regala are temerea de a nu avea o respiratie urat mirositoare, asa cum era de asteptat…

De asemenea, pe lista reginei Elisabeta si a celorlalti membrii ai familiei nu se afla crustaceele, fructele de mare sau scoicile. Acestea pot provoca serioase infectii alimentare, asa ca sunt evitate, in special cand familia regala se afla in vizite in strainatate. Scoicile pot genera varii infectii, in special daca nu sunt gatite corespunzator, asa ca este mai bine sa le evite, cu orice pret.

Ce nu mananca regina Elisabeta? Carne in sange si mancaruri foarte picante

Carnea in sange poate fi periculoasa atunci cand nu este bine gatita. Asa ca regina doreste sa evite astfel de situatii neplacute, observa dcnews.ro.

Tocmai de aceea prefera carnea rumenita bine, a declarat fostul sau bucatar – Darren McGrady. Acesta a mai adaugat ca regina prefera fripturile, fiind una dintre mancarurile sale preferate. In special atunci cand sunt bine gatite.

Desi a calatorit intreaga sa viata, regina nu mananca mancaruri foarte exotice sau picante. Din motive necunoscute, aceasta prefera sa le evite si sa consume mancarurile cu care a fost obisnuita intreaga sa viata.

Foie gras, celebrul pate de gasca, este de asemenea pe lista „neagra”. Nu ca nu ar fi gustos, dar maniera barbara de a forta animalele sa se ingrase nu este bine vazuta de curtea regala.

Asadar, acestea sunt alimentele pe care regina Elisabeta a II a nu le consuma.

Dieta reginei Cleopatra – ce fel de nutritie avea?

Se pare ca celebra regina era de o frumusete iesita din comun, dar totodata avea si mare grija de ea. In sensul ca avea tot felul de ritualuri de ingrijire care au ajutat-o sa-si mentina tineretea si frumusetea. Chiar daca regina avusese nu mai putin de 4 nasteri, a reusit sa aiba o silueta armonioasa in continuare, spune istoria.

Ce se consuma in Egipt la acea vreme, din punct de vedere al alimentatiei? Si ce manca, mai exact, frumoasa Cleopatra?

Fructe de mare si peste. Se pare ca dieta reginei Cleopatra continea aceste alimente super sanatoase si bogate in Omega 3…iata dieta completa a reginei >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *