S-a dovedit! Barbatii chiar prefera femeile cu forme

Ca barbatii prefera femeile cu forme sigur ai mai auzit, iar stiinta este de partea ta. Poate ca ai crezut ca este doar un mit, in special in acest secol in care pare ca doar femeile foarte slabe sunt apreciate. Nimic mai fals!

In realitate, barbatii prefera femeile cu forme, asa ca nu iti face griji daca trupul tau este zvelt.

Desigur ca nu ne referim aici la femeile care au multe kilograme in plus, ci la cele care au o silueta echilibrata, pe care hainele se „asaza” armonios. Studiile au aratat ca barbatii doresc sa aiba alaturi femei care au forme pline si care se simt bine in pielea lor.

Majoritatea femeilor poarta masura 38-40, ceea ce nu poate fi decat normal, avand in vedere ca aceste masuri prezinta trupul unei femei sanatoase. Nu trebuie sa ne intoarcem in era renasterii cand doar femeile supraponderale erau apreciate, dar sub nicio forma nu trebuie sa le apreciem doar pe cele slabe.

Haide sa vedem care este adevaratul echilibru si ce prefera barbatii, de fapt.

Barbatii prefera femeile cu forme – iata de ce

Universitatea St. Andrew’s din Scotia a condus o cercetare interesanta, in acest sens. Subiectilor le-au fost oferite poze cu diverse femei, cu greutati corporale diferite. In cele din urma, s-a constatat ca barbatii care au vazut fotografiile au fost mult mai interesati de femeile cu forme. Cu alte cuvinte, cele voluptoase au fost preferate, spre deosebire de cele slabe, care nu au ajuns in topul „favoritelor”.

Studiul a vrut sa aduca la cunostinta femeilor din toata lumea ca nu trebuie sa fie foarte slabe pentru a fi pe placul sexului opus. Ba chiar din contra. Daca ar fi sa ne luam dupa acest studiu, am putea remarca doar ca mai bine de 81% dintre cei 1.200 de barbati care au participat au ales femeile…cu forme!

Mai mult decat atat, atunci cand au fost intrebati de ce au ales in acest mod, barbatii au declarat ca femeile cu forme pronuntate sunt mai seducatoare si sexy. Iar daca sunt sanatoase si au un corp zvelt barbatii considera ca nu este nimic in neregula. Chiar daca unele dintre femeile din aceasta categorie ar putea fi catalogate supraponderale, dupa standardele actuale.

Barbatii prefera femeile cu forme, dintotdeauna!

Chiar daca uneori nu pare asa, poti sa fii sigura ca la nivel mondial femeile cu forme sunt „la putere”. Se pare ca oamenii de stiinta au si explicat din ce motiv barbatii prefera acest gen de femei. La nivel subconstient, un barbat cauta o femeie cu care sa poata procrea, iar un trup puternic are mult mai multe sanse de a duce la bun final o sarcina.

Cu alte cuvinte, barbatii prefera femeile cu forme pentru ca le considera mai sanatoase si potrivite pentru a avea copii. Tocmai de aceea sanii si soldurile generoase sunt privite cu ochi buni de catre barbati…Este o chestiune care se petrece la nivel subconstient.

Exista cercetatori care considera ca femeile voluptoase sunt mai ferite de bolile de inima. Cel putin asa arata un studiu realizat la Institutul de Medicina Preventiva din Copenhaga, Danemarca. Asa ca soldurile pline par sa fie ca un „scut” impotriva bolilor cardiace, remarca specialistii.

Barbatii prefera femeile cu forme – varietatea este totul

Evident ca exista si barbati care prefera femeile slabe, asa ca preferintele domnilor sunt variate. Vestile bune constau in faptul ca exista cineva pentru fiecare, avand in vedere ca gusturile sunt atat de diverse, la nivel mondial.

Important este sa te simti bine in pielea ta, sa fii sanatoasa si sa alegi mereu echilibrul in viata. Un alt studiu a aratat ca ne alegem partenerii in functie de parintele de sex opus. Astfel ca daca ai avut o relatie buna cu tatal tau s-ar putea sa proiectezi pe cineva similar in viata ta. La fel stau lucrurile si in cazul barbatilor, multi aleg o persoana similara cu mama.

Este important sa observi aceste stereotipuri in viata ta si sa faci alegerile corecte, astfel incat sa ai o viata fericita alaturi de partenerul ales.

Femeile cu fundul mare sunt mai destepte – care este explicatia oamenilor de stiinta?

Ei bine, asa cum era de asteptat, acestia au venit cu anumite argumente care sa sustina teoria. Asa ca ti le vom prezenta pe indelete. Daca ai forme proeminente este un motiv de reala bucurie, avand in vedere ca acesta este un adevarat cadou din partea naturii. Suna interesant, nu-i asa?

Conform specialistilor, depozitele de grasime din jurul feselor si a coapselor arata faptul ca femeia cu pricina ar avea un nivel scazut de colesterol “rau”. Tocmai ca aceste femei au un nivel ridicat al colesterolului sanatos, asa ca vasele de sange nu sunt ingrosate…mai multe despre acest studiu aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *