Dieta cu albus de ou te ajuta sa slabesti rapid!

Daca vrei rezultate de durata, care sa te ajute in lupta cu kilogramele in plus, te anuntam ca dieta cu albus de ou poate fi solutia pe care o asteptai. Nu de alta, dar despre oua am mai vorbit si stii deja ca sunt ideale in curele de slabire. Desigur, nu trebuie exagerat, dar vei vedea ca acestea te vor ajuta.

Daca si tu esti serioasa si vrei sa slabesti repede si sanatos, incearca aceasta varianta. Lasa la o parte mezelurile si incearca ceva nou. In dieta cu albus de ou vei invata cateva retete inedite si cel mai important: NU vei duce lipsa de proteine.

Asa ca nu te mai tinem pe jar si iti prezentam acest regim inovator, care va speria acele kilograme care nu prea vor sa „plece”!

Dieta cu albus de ou – cum vei proceda

In primul rand, este important sa stii ca albusul de ou te poate ajuta sa arzi mai repede grasimile si sa scazi in greutate. Face minuni pentru silueta si este perfect pentru acelea dintre voi care vor sa-si dezvolte musculatura.

Asa ca este timpul sa spui adio cornurilor cu ciocolata la micul dejun. Incepe ziua cu dreptul si vei reusi in 2 saptamani sa dai jos pana la 5 kilograme.

Iata cum arata un meniu in dieta cu albus de ou:

Mic dejun: o papara de albusuri de ou si o salata de cruditati cu putina branza fara grasimi/ sendvis cu albus de ou si o salata verde ( in special dupa ce ai facut sport)

Pranz: Fierbe 3 oua si mananaca doar albusul acestora. Pune-le intr-o salata de cruditati si NU mai pune deloc branza/supa crema de legume si 2 albusuri de ou si rosii ( ca o omleta facute)

Cina: salata de cruditati si peste la cuptor/ 80 grame curcan la gratar si salata de varza alba

Desigur, nu trebuie uitata o regula pe care o tot anuntam, la fiecare dieta: NU se mananca dupa ora 18 sau cu cel putin 4 ore inainte de culcare! Poti varia meniul dupa bunul plac, atat timp cat mananci sanatos si consumi albusuri de ou in loc de grasimi.

Stim, poate fi o provocare, dar tine minte ca doar asa vei arde caloriile dorite si vei slabi. Nu uita sa scazi numarul de calorii pe care-l consumi in mod normal, pentru a reusi sa slabesti.

Nu vei consuma: prajeli, grasimi, fast-food, dulciuri, fainoase, sucuri carbogazoase, etc.

Dieta cu albus de ou – concluzii

Daca vrei sa reusesti in aceasta dieta, solutia este sa inlocuiesti sursele de proteine bogate in grasimi cu albusuri de ou. Albusurile nu contin deloc grasimi, asa ca sunt excelente si pentru ca iti ofera acea senzatie de satietate dupa care tanjesti. Albusurile de ou au capacitatea de a stimula arderile si metabolismul, asa ca este indicat sa mananci in aceasta perioada si multe cruditati.

Un alt secret este sa bei si sucuri naturale intre mese, cum ar fi cel de morcovi sau sfecla. Vei observa ca fac minuni in diete, stimuland procesul de detoxifiere.

3.33/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *