Cum sa previi primele semne ale imbatranirii?

Daca si tu ai sarit de 30 de ani si incepi deja sa te gandesti cum sa previi primele semne ale imbatranirii, esti pe drumul cel bun. Bineinteles ca procesul de preventie este la fel de important ca oricare altul, asa ca nu ar trebui ignorat sub nicio forma.

Cum sa previi primele semne ale imbatranirii? Pai, un prim pas ar fi sa incepi sa ai mai mare grija la dieta de zi cu zi. Stim, ai mai auzit acest lucru, dar crede-ne pe cuvant ca este unul dintre marile “secrete”… pe care le stie toata lumea. Daca nu vei acorda importanta cuvenita acestui lucru, s-ar putea sa fii dezamagita.

Ai observat probabil ca cei care tin de cont de nutritie, hidratare, sport si pun accent pe calitatea vietii arata mult mai bine ca restul. Sa fie oare o coincidenta? Nicidecum, iar astazi vei afla si tu ce poti face incepand chiar de maine.

Cum sa previi primele semne ale imbatranirii – apa, apa si iarasi apa!

Hidratarea este esentiala pentru un trup sanatos, in primul rand. Nu mai spunem ca te poate ajuta si sa slabesti, pentru ca probabil ai aflat de mult timp aceasta informatie. Daca vei incepe sa bei 2 cani de apa pe stomacul gol, vei observa cum digestia si tranzitul intestinal vor fi imbunatatite.

Vei slabi doar daca faci acest lucru, pentru ca vei incepe sa inlaturi cu succes toxinele. Si ce crezi? Pielea ta va arata mai bine ca oricand.

De ce vei slabi daca vei bea apa pe stomacul gol

Asa cum probabil stii deja, procesul digestiei se petrece si in timpul noptii, asa ca dimineata te vei trezi mai usoara, gata sa iti incepi ziua cu un mic dejun copios. Inainte de a face asta, asigura-te ca ai baut cel putin 2 pahare de apa, pe stomacul gol. Dupa care asteapta macar 15-20 de minute, inainte de a manca. Cu ajutorul acestei metode vei reusi sa te cureti de reziduuri, iar colonul tau va fi mai sanatos…mai multe despre acest subiect aici >>>

Revenind la subiectul de astazi, tine minte ca un corp hidratat va preveni ridurile si senzatia de uscaciune a pielii. Asa ca nu uita sa bei in jur de 2 litri de apa pe zi. Adauga si cate un ceai verde sau rosu, contine antioxidanti care au la randul lor capacitatea de prevenire a procesului de imbatranire.

Cum sa previi primele semne ale imbatranirii – consuma mai multe fibre

De asemenea, adauga fructe, legume si seminte dietei tale curente. Doar in acest mod organismul se va mentine in forma, daca ii vei conferi tot ceea ce are nevoie. Adica fibre, nutrienti, minerale si vitamine, absolut esentiale pentru mentinerea un trup sanatos si tanar, pentru cat mai multa vreme.

Ar fi indicat sa mananci cereale integrale si fructe la micul dejun. Pe langa faptul ca probabil ca vei slabi cateva kilograme, pielea ta va avea un aspect vizibil imbunatatit. Incearca si convinge-te singura!

Sportul este alt aliat al persoanelor care vor sa previna imbatranirea. Elimina toxinele in mod eficient si nu uita sa faci exercitii cardio macar de 2 ori pe saptamana. Alergatul, pilates, yoga si meditatia sunt alte activitati care te vor ajuta sa te eliberezi de stres. Apropo, stresul este un factor determinant in procesul imbatranirii, asa ca incearca sa te bucuri mai mult de viata.

Grijile nu te vor ajuta la nimic, plus ca s-ar putea sa iti „aduca”…riduri!

Alege uleiuri pentru corp si ten menite sa previna imbatranirea. Cel de argan sau de masline, spre exemplu. Desigur ca sunt recomandate si produsele anti-aging, dar incearca sa le introduci si pe cele naturale. Cele din prima categorie abunda in chimicale, care nu sunt intotdeauna cea mai buna idee. Asa ca nu uita ca varietatea este secretul.

De asemenea, alege produse cu factor de protectie solara, in special in timpul verii. Soarele poate afecta pielea si tenul mai mult decat ai crede. Totusi, incearca sa optezi cat mai des pentru produse de infrumusetare naturale, ecologice. Cu siguranta te vor ajuta mai mult, iar tu vei arata mai bine ca oricand!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *