Dieta perfecta inainte de Craciun. Cum vei proceda?

Daca si tu vrei sa scapi de cateva kilograme rapid, cel mai bine ar fi sa incerci dieta perfecta inainte de Craciun. Stim ca suna ca si cum ar fi ceva scornit din filme, dar lucrurile nu stau deloc asa.

Astazi dorim sa iti facem cunoscuta o dieta rapida, chiar inainte de Craciun, pentru a te simti mai bine in acele zile. Probabil ca in timpul pandemiei si tu ai stat mai mult in casa.

Asa ca exista riscul sa te fi ingrasat cateva kilograme, dar nu este o problema. Totul se poate remedia atat timp cat incepi din nou sa mananci sanatos si curat. Esti pregatita pentru un detox?! Atunci haide sa mergem mai departe impreuna.

Dieta perfecta inainte de Craciun. Ce trebuie sa stii?

Ca pentru a slabi intr-un mod inteligent si fara a te infometa va fi necesar sa mananci corect. Adica sa iti asiguri cantitatea necesara si optima de nutrienti, minerale, vitamine, fibre si proteine. Cu alte cuvinte, vei incepe prin a elimina fast-food-ul, mancarea procesata, grasimile, dulciurile si fainoasele, macar pentru 2 saptamani.

Aceasta dieta va da roade si intr-o saptamana sau 10 zile, asa ca nu iti face griji. Dupa ce vei „uita” de mancarea nesanatoasa, vei merge la cumparaturi. Dar de aceasta data lista va arata diferit fata de obicei.

Vei cumpara: cereale integrale, fulgi de ovaz, migdale sau nuci, lapte vegetal, branza feta, rosii cherry, castraveti, porumb, ridichi, ton, somon, carne de curcan, orez brun, mazare, broccoli, sparanghel, paste integrale, ciuperci, morcovi, vinete si multe alte alimente similare.

Cu alte cuvinte, vei alege sanatos de aceasta data si vei gati pe masura asteptarilor. Nu iti face griji, pentru a te ajuta iti vom oferi meniuri orientative pentru aceste zile. Desigur ca te incurajam sa gatesti mancarea cat mai putin. De exemplu, preparatele gatite la aburi sau la gratar sunt cele mai bune in aceasta perioada in care vrei sa slabesti.

Dieta perfecta inainte de Craciun. Cum ar trebui sa arate meniul?

Pentru a intelege mai bine la ce ne referim, iti vom da cateva sugestii. Asa ca vei intelege totul mai bine odata ce vei vedea MENIUL:

Mic dejun – un bol cu cereale integrale, migdale, cateva afine, lapte vegetal/ 2 felii de paine integrala cu hummus si un ardei rosu/ 3 rondele de orez cu salata de vinete si un castravete

Gustare – un mar/ o para/ 2 kiwi

Pranz – supa crema de legume, orez brun cu o felie de somon/ supa crema de ciuperci si legume la gratar/ salata de cruditati, sparanghel si curcan la gratar

Gustare – un iaurt grecesc/ cateva nuci/ un morcov

Cina – salata greceasca/ paste integrale cu legume/ peste la cuptor cu mamaliga/ salata de cruditati cu ton

Dupa cum vezi, am lasat cantitatile la alegerea ta, dar bineinteles ca te sfatuim sa optezi pentru portii mai mici. Nu trebuie sa te infometezi, dar nici sa mananci pana nu mai poti. Asa ca cel mai bine ar fi sa alegi farfurii mai mici si sa mananci echilibrat. Fara doar si poate vei slabi daca alegi sa mananci alimentele de mai sus. Bineinteles ca poti adauga si alte preparate culinare similare, poti varia dupa bunul plac.

In acest fel, se va produce o detoxifiere intensa.

Asa ca, chiar daca incepi maine, tot vei slabi 3 kilograme pana la Craciun, succes!

Clatite pentru dieta – esti gata de un desert diafan si savuros?

Probabil ca da. Astfel ca ai putea sa-ti bucuri si partenerul sau familia facand aceste clatite intr-o dimineata in care toata lumea le poate savura.

Frumusetea consta in faptul ca NU ai nevoie de zahar, gem, faina sau alte ingrediente clasice. Ceea ce nu poate fi decat imbucurator, avand in vedere ca cele mentionate ingrasa si nu sunt recomandate la regimul de slabire…

Asa ca, iata de ce ai nevoie:

Ingrediente…iata reteta completa aici >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *