Sa vorbim limba franceza – Metoda usoara si placuta pentru elevii claselor V-VIII

Sa vorbim limba franceza – Metoda usoara si placuta pentru elevii claselor V-VIII este instrumentul ideal, care ii ajuta pe elevii de gimnaziu sa isi fixeze corect cunostintele de limba franceza.

97% dintre copiii de gimnaziu, care folosesc fisele pentru fixarea notiunilor de limba franceza, ajung sa-l citeasca pe Jules Verne in original! Iti doresti acelasi lucru pentru copilul tau?

Comanda acum exemplarul pentru copilul tau! Ofera-i prilejul unei experiente inedite: limba franceza de nota 10, detalii aici >>>

Sa vorbim limba franceza – ce trebuie sa stie copilul tau?

Alcatuita cu intentia de a depasi obstacolele pe care copiii le intampina la invatarea unei limbi straine (Atentie! Invatarea unei limbi straine se deosebeste de invatarea unei alte materii – istorie, geografie sau chimie!), lucrarea ofera solutii concrete pentru:

  • pronuntia corecta a grupurilor de literele
  • dezvoltarea vocabularului
  • scrierea si pronuntia cuvintelor
  • intelegerea notiunilor gramaticale
  • aplicarea acestora intr-un context dat.

Lucrarea, structurata conform programei in vigoare pentru clasele V–VIII, constituie acum suportul ideal pentru absorbtia si fixarea notiunilor predate la orele de curs.

Sa vorbim limba franceza – copiii vor invata rapid informatii de baza

Copiii vor invata cu usurinta:

  • denumiri de animale, fenomene, numere si anotimpuri
  • reguli de comunicare (salut, multumire, felicitare, prezentare etc.)
  • membrii familiei, partile corpului sau repere spatio-temporale
  • definirea unor activitati, cum sa realizeze o descriere etc.

Notiunile sunt grupate pe fise cu grad progresiv de dificultate, conform notiunilor studiate la clasa (de la alfabet si pronuntie in clasa a V-a, la acte, ocupatii, mobilier sau societate – in clasa a VIII-a).

Copilul lucreaza de placere si este bucuros atunci cand observa cat de usor se descurca la testele de la finalul fiselor. Pentru ca invatarea pe fise reprezinta acum cea mai eficienta medoda de asimilare a cunostintelor, comanda ACUM >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *