Cum sa-ti transformi stilul si dispozitia

Micile sau marile schimbari de aspect atrag o energie neasteptata sau, din contra, de mult asteptata. Daca simti ca rutina zilnica a inceput sa nu-ti mai aduca bucurie si vrei sa introduci un element de noutate in viata ta, ai pornit in directia potrivita. In continuare, vei afla cum poti sa-ti imbunatatesti dispozitia cu stil, prin unele schimbari de look usor de facut, dar semnificative prin efecte. Esti pregatita sa-ti revolutionezi garderoba si sa-ti transformi aspectul intr-un manifest al fericirii si al iubirii de sine?

Gaseste-ti culoarea

Primul pas catre o schimbare notabila este sa iti gasesti culoarea. Aceasta nu doar ca-ti va lumina fata, dar te va face sa te simti si mai in largul tau. Intreaba-te ce culoare iti da energie si te face sa zambesti involuntar ori de cate ori o vezi. Poate este un albastru vibrant, un verde tonic sau un rosu aprins. Investeste in cateva piese vestimentare, accesorii, decoratiuni sau orice alt fel de obiecte pe care le vezi si le folosesti zilnic. Observa cum vei beneficia de pe urma faptului ca te inconjori de culori vesele care au o influenta pozitiva asupra ta.

Experimenteaza cu tunsori si culori de par

Schimbarea stilului in care iti porti parul poate fi un mod incredibil de eficient de a-ti actualiza look-ul si implicit, de a-ti influenta pozitiv starea de spirit. O tunsoare noua sau o culoare pe care ti-o doresti de ceva vreme pot transmite incredere si pot semnaliza un nou capitol al vietii tale. Mai mult decat atat, experienta unei vizite la salon sau chiar schimbarile la domiciliu cu vopsea semipermanenta pot fi acte de self care pot contribui la o stare generala de bine, de control si de rejuvenare.

Cand esti de parere ca parul tau arata bine, acest lucru poate influenta pozitiv perceptia asupra propriei persoane si poate crea o atitudine mai increzatoare. Prin urmare, nu subestima puterea unei astfel de schimbari, deoarece este o modalitate simpla si eficienta de a-ti transforma nu doar aspectul exterior, ci si starea interioara.

Reinventeaza-ti garderoba

Deschide usile dulapului si incepe o misiune de curatare si actualizare. Scoate hainele pe care nu le-ai mai purtat de secole si fa loc pentru piese noi. Investeste in cateva articole cheie, reprezentative pentru noul tau stil. Daca pana acum ai fost fidela unui anumit stil vestimentar, este timpul sa iesi din zona de confort si sa experimentezi cu ceva complet diferit. Mergi la cumparaturi fara notiuni preconcepute si incearca piese vestimentare pe care inainte nu le luai in considerare. Poate descoperi ca un look nou te face sa te simti mai puternica, mai increzatoare sau poate chiar mai relaxata.

Descopera noi tipuri de accesorii

Profita de orice modalitate care iti permite sa-ti dezvalui personalitatea. Pentru ca detaliile fac diferenta, alege cu intentie accesorii care isi vor pune amprenta asupra stilului tau. Bijuteriile nu sunt rezervate doar pentru ocazii speciale, multi pantaloni pot beneficia de pe urma unei curele calitative, iar incaltamintea poate fi mai mult decat doar confortabila. 

Nu uita sa iti completezi imaginea cu cel mai important accesoriu: o atitudine pozitiva si increderea in sine sunt cele mai puternice elemente ale oricarui look. Lumea va vedea dincolo de tinuta, va observa si felul in care stralucesti din interior.

Actualizeaza rutina de ingrijire si infrumusetare

O varianta surprinzatoare si eficienta pe care sa o iei in calcul este sa aduci modificari in rutina ta de ingrijire personala. Testeaza un produs de machiaj in tendinte sau incearca noi metode recomandate de ingrijire a pielii. Schimbarea acestor detalii din rutina zilnica nu numai ca te va revitaliza, dar te si ajuta sa te simti mai ingrijita si mai conectata la propria persoana.

Iata cum un look nou aduce cu sine si un vibe inedit. Profita de puterea transformarilor fizice daca iti doresti sa atragi schimbarea si in alte planuri din viata ta. Astfel, vei aborda fiecare zi cu o noua incredere si energie pozitiva.

Sursa foto: Unsplash

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *