Dieta pe anotimpuri – ce secrete vei descoperi?

Dieta pe anotimpuri ii va ajuta enorm pe cei care nu sunt tocmai in forma, in aceasta perioada. Te-ai simtit vreodata obosita, apatica sau stresata, in ultima vreme? Ei bine, toate acestea ar putea fi cauzate de regimul tau alimentar. Da, este mult mai important decat ti-ai fi imaginat vreodata.

Este vorba despre ceva ce sunt sigura ca ai auzit de 1.000 de ori inainte… Dar noi cercetari sugereaza ca nu ceea ce mananci este important, ci momentul in care mananci.

De fapt, se pare ca ai putea manca aproape tot ce-ti place si, eventual, sa previi aparitia bolilor si imbatranirea. Si ai putea pierde in greutate! Cum? Respectand dieta pe anotimpuri, acest secret antic care a ajutat oamenii sa duca o viata lunga si sanatoasa in Extremul Orient vreme de peste 3.000 de ani, un secret despre care credem ca are astfel de efecte puternice. Dar mai multe detalii poti gasi AICI >>>

Noi cercetari sugereaza ca temelia pentru o stare buna de sanatate se afla intr-un regim secret, bazat pe schimbarea anotimpurilor dintr-un an… iar medicii care s-au ocupat de cercetari au ramas surprinsi de rezultate.

Dieta pe anotimpuri – folosita de mii de ani in Orient

Acest lucru poate parea o idee noua pentru tine si pentru mine, dar dieta in functie de anotimpuri a fost folosita din generatie in generatie de oameni din Orientul Indepartat vreme de peste 3.000 de ani… cu ajutorul ei au putut fi prevenite boli ale vezicii biliare si tulburari hepatice, probleme cardiace si pulmonare, precum si obezitatea.

Acum poti si tu descoperi aceasta dieta antica, naturala, venita din Extremul Orient, intr-o lucrare lansata in premiera – Secretele dietei in functie de anotimpuri. In opinia noastra, acest CD contine dieta cea mai puternica, usor de inteles si naturala care a fost publicata vreodata

Din aceasta lucrare vei afla:

    De ce NU trebuie sa mananci capsuni in timpul iernii.

    Nu sunt doar patru anotimpuri intr-un an – exista cinci anotimpuri, in realitate! Intelege acest secret extraordinar, si sanatatea ta ar putea inflori ca niciodata inainte!

    De ce NU ar trebui sa incepi o cura de dezintoxicare imediat dupa Craciun! Descopera momentul perfect pentru a-ti curata organismul si a-ti imbunatati starea de sanatate.

    De ce sa mananci alimente amare in timpul verii iti poate intari inima mult mai mult decat in orice alta perioada din an.

    De ce trebuie sa faci o anumita schimbare in dieta toamna, atunci cand frunzele isi schimba culoarea! Acest truc ti-ar putea intari plamanii si ar putea inlatura orice problema digestiva.

Dieta pe anotimpuri si secretele acesteia, o lucrare pe care trebuie sa o descoperi ACUM >>>

Dieta de toamna – exemplu de meniu

Acum ca vara a trecut, dieta de toamna isi face subtil “aparitia”, in contextul in care majoritatea dintre noi vrem sa scapam de acele kilograme in plus, acumulate in concediu.

Mic dejun: o omleta dintr-un singur ou, putina sare si o salata de cruditati, un mar

Gustare: morcov si mar date pe razatoare

Pranz: salata de cruditati cu putina branza de capra si 2-3 mere

Gustare: un iaurt natural sau un smoothie…mai multe despre regimul ideal pentru toamna >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *