Metoda greceasca de slabit. O incerci si tu?

Metoda greceasca de slabit pe care urmeaza sa ti-o prezentam nu este ceva iesit din comun sau dificil. Dar la fel ca majoritatea dietelor de slabire, are anumite reguli stricte. Avand in vedere ca functioneaza de minune, s-ar putea sa vrei sa incerci si aceasta varianta.

Dar sa incepem cu inceputul. Vrem sa iti povestim putin despre Ikaria, o insula greceasca deosebita, care se poate lauda cu unii dintre cei mai longevivi oameni. De ce se petrece acest fenomen? Are legatura cu faptul ca metoda greceasca de a pierde kilograme in plus este si foarte sanatoasa.

Oamenii de pe insula sunt activi pana in ultima clipa, dar au si obiceiuri sanatoase, pe care sigur vei dori sa le imbratisezi.

Metoda greceasca de slabit. Ce trebuie sa stii

Ca locuitorii din Ikaria au o viata tihnita si se odihnesc mult. Consuma deseori vin natural, ceaiuri si apa proaspata. De asemenea, nu au probleme de sanatate sau de greutate.

Desigur ca poate ca tu nu iti poti permite o viata ca a grecilor, care sunt recunoscuti pentru faptul ca nu muncesc asiduu. Dar cu siguranta poti lua in seama cateva dintre sfaturile celor din Ikaria.

Cum procedeaza femeile atunci cand vor sa slabeasca?

Locuitoarele insulei au dat in vileag metodele lor. Se pare ca renuntarea la paine (fainoase) si zahar este cheia succesului. Daca vrei sa scapi de „obrajii rotunjori” asta trebuie sa faci, declara grecoaicele.

De asemenea, consuma des lapte de capra, ulei de masline, peste, fructe si legume proaspete. Cat mai rar este bine sa consumam fainoase, in special cand vrem sa scapam de kilogramele in plus.

In rest, vei manca la fel. Dar nimic din familia cerealelor, fainoaselor sau a zaharului. Poti consuma fructe proaspete pe post de desert. De asemenea, o salata cu branza feta, rosii, putin peste si lamaie poate fi cea mai gustoasa alegere.

Metoda greceasca de slabit si dieta mediteraneana

Vei manca zilnic cereale integrale, fructe, legume, cruditati, nuci, ierburi aromantice. De 3 ori pe saptamana vei consuma peste sau fructe de mare, de 2 ori carne de pasare si oua, iar carnea rosie va fi consumata rar! Nu sunt recomandate prajelile sau fast-food-ul.

De 2 ori pe saptamana NU vei manca deloc carne, dar poti consuma branza de capra sau iaurt grecesc. Nu uita sa mananci cereale integrale de dimineata, o supa crema si un gratar cu salata la pranz…mai multe despre dieta mediteraneana aici >>>

Asa ca tine minte ca, atunci cand vrei sa scapi de obrajii proeminenti trebuie sa renunti in special la paine. Daca vrei sa dai jos mai multe kilograme, cele 2 categorii de alimente mentionate mai sus vor fi eliminate complet, cel putin o perioada.

Vei observa ca senzatia de satietate va fi oferita si de alimentele pe care le vei consuma. Nu va fi nevoie sa mananci portii mari de mancare, iar atunci cand vei consuma din nou paine, iti vei da seama ca te baloneaza. Painea si zaharul produc inflamatii la nivelul organismului. Asa ca este cea mai buna idee sa renunti la ele, fie ca vrei sa slabesti sau nu.

Nu uita sa faci miscare, exercitii cardio de 3 ori pe saptamana. De asemenea, consuma lichide din belsug si bucura-te de acest proces!

4.8/5 (5)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *