Lamaie inghetata. Te fereste de cancer si sustine dietele de slabire!

Da, sa consumi lamaie inghetata poate fi cea mai buna idee. Sigur stii deja ca lamaile sunt super sanatoase, eficiente in lupta cu radicalii liberi si cu kilogramele in plus.

Iar daca vei opta pentru lamaia inghetata, vei avea si mai multe sanse de a avea grija de tine intr-un mod sanatos. La ce ne referim mai exact? Ei bine, vorbim despre faptul ca acestea au rolul de a tine departe diabetul, cancerul si multe alte afectiuni similare.

Evident ca si persoanele care sufera deja de aceste afectiuni ar trebui sa ia in considerare si aceste leacuri naturale.

Lamaie inghetata – beneficii si iar beneficii

In primul rand, vrem sa te ajutam sa te familiarizezi mai bine cu proprietatile acestora. Incepem prin a-ti spune ca sustin intens metabolismul, dar si sistemul imunitar.

Previn si afectiunile cardiarce, asa ca colesterolul tau va fi in parametrii buni. Lamaile, prin prisma faptului ca au in compozitie vitamina C, antioxidanti si multe alte substante eficiente pot stopa sau chiar preveni cancerul.

Studiile in domeniu au aratat ca acestea pot distruge cu succes celulele canceroase, anormale, care apar in urma declansarii acestei maladii. Se pare ca in special lamaile inghetate pot distruge efectiv celulele de tip canceros.

Vorbim despre celulele responsabile de cancerul de colon, san, prostata si plamani. Nu degeaba atat de multi oameni care au suferit de cancer au optat si pentru tratatea acestei boli in mod naturist.

ATENTIE! Indiferent de afectiunea de care suferi iti sugeram sa vorbesti cu un medic naturopat inainte de a renunta la tratamentele alopate. Acest articol are un caracter strict informativ!

De ce sa consumi lamaie inghetata si cum se procedeaza?

Iar vestile bune nu se opresc aici. Substantele din lamai ataca doar celulele canceroase, asa ca cele sanatoase nu vor fi afectate. De acum incolo consuma-le mai des, chiar daca esti perfect sanatoasa.

Cum se „prepara” aceste lamai congelate?

Este un proces foarte simplu, dar un lucru este vital de inteles. Ai nevoie de lamai ecologice, pentru ca vom folosi si coaja lor. Apropo, stiai ca in coaja lamailor rezida de 10 ori mai multe vitamine decat in fruct? Pentru a sti de ce insistam sa le folosesti cu totul.

Asa ca, ai nevoie de:

– 3 lamai ecologice

…si cam atat. Iti recomandam sa le tai in 2 sau in 4 pentru a fi mai usor de razuit. Da, le vom da pe razatoare atunci cand sunt inghetate si le vom adauga in diverse salate, inghetata, deserturi, orezuri, iaurt. De fapt, aroma de lamaie merge asociata cu multe preparate, asa cum stii deja. Vei lasa lamaile in congelator o zi, iar apoi le poti folosi dupa bunul plac. Nu uita sa le speli foarte bine si chiar clateste-le cu putin otet, inainte de a le depozita in congelator.

Daca vrei poti da pe razatoare lamaile inghetate, depozitandu-le in tavite pentru cuburi de gheata, pe care le vei introduce in congelator, din nou. In acest mod, vei folosi 1-2 cuburi de lamaie inghetata de fiecare data cand ai nevoie.

Nu uita sa le adaugi in sucuri si smoothie-uri, vor merge de minune.

Foloseste cuburile de lamaie inghetata si pentru a preveni si trata diabetul. De asemenea, sunt recomandate persoanelor care se lupta cu kilogramele in plus. Vor fi ajutorul tau de nadejde, in special atunci cand esti la regim!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *