Masca de protectie – cum ne ingrijim tenul?

Poate si tu te-ai intrebat cum ne protejam tenul de masca de protectie. In aceasta perioada dificila in care ne aflam, pielea noastra poate suferi mai mult ca de obicei.

Manusile pot afecta la randul lor mainile, asa ca nu uita sa le masezi mai des cu crema de maini sau ulei de masline. Dar cum ne protejam tenul de masca de protectie? Mai ales daca suntem nevoite sa o purtam 8 ore pe zi la birou? Ce este de facut, cum ar trebui sa procedam?

In special ca acestea pot afecta pielea, ar putea declansa aparitia cosurilor sau a altor eczeme neplacute. Exista o solutie pentru a le preveni? Bineinteles, succesul sta tot in preventie, asa cum vei vedea imediat.

Cum ne protejam tenul de masca de protectie? Ce ai putea face?

In primul rand, ai putea alege o masca din material, bumbac preferabil. Opteaza pentru una formata din mai multe straturi, care te va proteja atat pe tine cat si pe cei din jur. Aceste masti se pot spala si sunt o varianta mai buna decat cele chirurgicale. Acelea nu se pot purta prea mult si risti sa te iriti, avand in vedere ca sunt confectionate din material sintetic.

Asa ca alege o masca calitativa, pe gustul tau si poart-o de fiecare data cand este nevoie.

Foloseste o crema usor hidratanta, indiferent ca ai tenul gras sau nu. Se pare ca acestea vor preveni aparitia cosurilor si a altor afectiuni similare. Acestea apar din cauza faptului ca transpiram si tenul devine sensibil, asa ca poate fi declansata aparitia acneei. Cremele foarte hidratante nu sunt recomandate in aceasta perioada, acestea sustinand practic inmultirea bacteriilor, in special ca vor crea un strat umed la nivelul pielii.

Spala-te pe fata cand ajungi acasa. Indeparteaza fondul de ten si foloseste doar apa calduta, atunci cand te speli. Nu incarca tenul cu prea multe produse in aceasta perioada. Crede-ne pe cuvant, te vei simti mult mai bine. Foloseste o crema coloranta CC sau BB, in detrimentul fondurilor de ten grase si incarcate.

Sterge-te doar cu prosoape din hartie, pentru a fi sigura ca sunt curate.

Cum ne protejam tenul de masca de protectie? Barbatii ar trebui sa renunte la barba

Cel putin in aceasta perioada. Nu de alta, dar vor transpira mai mult la nivelul fetei, ceea ce poate crea un disconfort teribil. Plus ca le va fi mult mai cald celor care opteaza sa aiba barba in aceste momente…

Nu folosi o masca de o suta de ori. Evident ca va deveni un focar de infectie, asa ca opteaza pentru a cumpara masti noi mai des. De asemenea, cele reutilizabile trebuie spalate frecvent. Foloseste detergenti simpli, fara mirosuri prea intense.

Atunci cand iti dai masca jos, nu iti pune mana pe fata, mai bine foloseste un servetel uscat pentru a te sterge. Stim ca s-ar putea sa nu te incante ideea, dar machiajele nu vor fi in top in aceasta vara…

Alege sa fii mai naturala si simte-te bine in pielea ta. Poate fi mai bine decat ai crede!

Cum sa ai mainile catifelate – in special cand le speli deseori

Cum sa ai mainile catifelate cand te speli de zeci de ori pe zi? Igiena este pe primul loc, in special in aceste momente. Dar parca totusi pielea se usuca mai repede si sigur te-ai saturat de acest aspect.

Mai ales ca acele creme hidratante nu dau mereu roade. Si nici sa te dai cu crema de o suta de ori pe zi parca nu merge…

Cum sa ai mainile catifelate si fine, chiar si in aceste vremuri? Afla de aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *