Adio pori dilatati cu tratamentul laser

Pentru a intelege cum sa scapam mai eficient de porii dilatati de pe fata, mai intai ne vom pune intrebarea: ,,Cum apar?’’

Zonele cu pori dilatati de obicei se pozitioneaza pe acele zone unde tenul este mai gras: nas, barbie, frunte si obraji.

Cunoastem faptul ca rolul porilor este de a indeparta murdaria de pe fata, dar atunci cand ea este prea multa, sa acumuleaza si porii se dilata si capata un aspect neplacut.

Deseori, femeile nu acorda prea multa importanta porilor extinsi ai pielii, mascand problema cu produse cosmetice. Cu toate acestea, trebuie avut in vedere faptul ca ignorarea problemei atrage o agravare a situatiei.

Ce metode de tratament pori dilatati exista si care sunt cele mai eficiente?

Una dintre cele mai bune este metoda de a curata si diminua pori dilatati laser. Cu ajutorul laserului porii sunt curatati in profunzime, ceea ce cu siguranta imbunatateste aspectul si elasticitatea pielii.

Programul de tratament si reabilitare este selectat individual de specialistii centrului Yiara, tinand cont de starea pielii fiecarui pacient in parte. Tratamentul, urmat de ingrijirea pielii recomandata la domiciliu, iti va permite sa pastrezi pielea curata si neteda pentru mult timp.

Procedura de curatare a porilor cu ajutorul laserului implica:

  • ingustarea si curatatea in profunzime a porilor, astfel reactivand functiile de regenerare ale pielii
  • imbunatatirea aspectului general al pielii
  • nivelarea culorii si texturii pielii, etc.

Insa, pentru a pastra rezultatele pozitive ale procedurilor cosmetice, ar trebui sa urmezi recomandarile specialistilor pentru prevenirea porozitatii pielii fetei, precum si sa adopti si modalitati de curatare eficiente a pielii in conditii casnice.

Noi iti recomandam:

  1. Curata pielea imediat dupa trezire si inainte de culcare. Cel mai bine este sa utilizezi produse de curatare fara alcool si alte substante agresive.
  2. Pentru spalare, ar trebui sa folosesti apa rece, in nici un caz fierbinte. Incearca sa te masezi pe fata mai des cu un cub de gheata format din apa pura sau o infuzie pe baza de flori de musetel.
  3. Pentru a-ti ingriji fata, cumpara produse specifice tipului tau de ten (uscat, gras sau mixt), iar o data pe saptamana foloseste un scrub sau un peeling bland.
  4. Corecteaza-ti dieta, elimina alimentele prajite si grase.
  5. Incearca sa te abtii de la stoarcerea manuala a cosurilor – vei inrautati situatia!

Pielea fetei este cartea noastra de vizita, asa ca trebuie tratata cu mare atentie si produse cosmetice de calitate. Un mod de viata sanatos, multa miscare si un somn de minimum 8 ore pe noapte te vor ajuta sa ai o piele fina si cu un aspect sanatos.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *