Legumele ecologice – de ce sa le cumperi sau cultivi?

Sanatatea este pe primul loc, asa ca legumele ecologice nu ar trebui ocolite. Stim, sunt mai scumpe si mai greu de gasit, dar merita incercarea. Asa ca nu ar fi rau sa cauti cateva surse viabile. Desigur ca le poti cultiva chiar si tu, in special daca ai un teren mai mare.

De fapt, legumele ecologice si cultivarea lor iti pot aduce multi bani, aceasta idee de afacere fiind printre cele mai inspirate in momentul de fata. Iar daca ai timp si bani de investit, nu te sfii si afla mai multe detalii.

In aceste vremuri sa ai afacerea ta poate fi un lucru incredibil. In special ca legumele bio sunt cele mai sanatoase, asa ca acestea ar trebui consumate tot timpul.

Legumele ecologice – Afacere pe timp de criza: Castiga 27.500 euro/an!

Stim, poate ca parea greu de crezut, dar acest scenariu poate deveni o realitate plauzibila si vei intelege imediat de ce. A produce legume in sistem de agricultura ecologica, a practica agricultura ecologica inseamna, inainte de toate, a produce SANATATE.

Pentru a porni chiar ACUM o afacere de 5 stele, va oferim un nou bestseller al seriei Afaceri la Cheie: GHID practic – Cultivarea legumelor in sistem de agricultura ecologica – o afacere la cheie pe CD, detalii aici >>>

Pentru 1 ha de pamant, investitia initiala se reduce la aproximativ 5.000 de euro, bani cu care va puteti procura cateva mijloace fixe necesare unei munci usoare, dar eficiente: rotosapa, cultivator, freza legumicola, unelete pentru gradinarit, ladite pentru transport si stocat, depozit pentru stocarea legumelor produse, spatiu pentru rasaduri etc. asta in cazul in care nu detineti deja o mare parte dintre acestea. Detalii amanuntite despre acesta gasiti in lucrare in capitolul 2 – planul afacerii.

Legumele ecologice – Avantajele acestei afaceri la cheie

  1. Este cea mai profitabila afacere familiala care se poate desfasura intr-o ferma agricola relativ mica (2-10 ha)
  2. Toate mesele si felurile de mancare contin legume! Cine nu stie are de-a face cu doctorul! Astazi, din ce in ce mai multa lume acorda atentie sporita alimentatiei sanatoase, naturale
  3. 72% din piata europeana cere produse „bio” ! Putem fi chiar noi furnizorii, nu? Piata sigura de desfacere este un atu perfect pentru o afacere profitabila
  4. Conditiile pedo-climatice din tara noastra se preteaza la obtinerea cu usurinta a unor culturi ecologice variate si atat de dorite de piata europeana! Indiferent ca sunt tomate, ardei, vinete, pepeni galbeni si verzi, se pot obtine productii de calitate. Ce inseamna asta pentru dvs.? Bani, foarte multi bani!
  5. Cu alte cuvinte, achizitionand lucrarea Ghid Practic – Cultivarea legumelor in sistem de agricultura ecologica, veti avea la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie pentru a:
  • va ocupa de managementul acestei afaceri la cheie profitabile;
  • va ocupa personal sau a colabora cu cineva in activitatea propriu-zisa de agricultura ecologica.

Legumele ecologice – un plan de afaceri perfect

Cele trei sectiuni, concepute de specialisti in agricultura ecologica si de specialisti in planuri de afaceri la cheie, fac din lucrarea GHID PRACTIC – Cultivarea legumelor in sistem de agricultura ecologica (din cadrul colectiei Agricultura Ecologica a seriei bestseller Afaceri la Cheie) un instrument de lucru cu o functionalitate greu de egalat:

Planul de afaceri – va prezinta detaliat „drumul” pe care trebuie sa il parcurgeti atunci cand va hotarati sa deveniti dezvoltatori ai acestei afaceri.

Certificarea legumelor ecologice si reglementarile specifice cultivarii legumelor in sistem de agricultura ecologica – descoperiti in acest capitol care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a va certifica legumele produse in sistem de agricultura ecologica.

Aceasta lucrare este unica pe piata din Romania. Singura posibilitate de a intra in posesia lucrarii GHID PRACTIC – Cultivarea legumelor in sistem ecologic este prin comanda directa. Acum este sansa dvs. de a face bani, COMANDATI ACUM >>>

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *