Regenerarea sistemului imunitar in 72 de ore! Cum este posibil

Regenerarea sistemului imunitar in doar cateva zile este foarte posibila, dar pentru a reusi aceasta performanta va trebui sa faci anumite eforturi. Dar fara doar si poate, va merita sa incerci. Nu de alta, dar sistemul imunitar este extrem de important, atat timp cat vrei sa ai grija de sanatatea ta.

Ei bine, postul te poate ajuta. Da, ai citit bine. Regenerarea sistemului imunitar are loc atunci cand tii post, iar acesta te poate vindeca de tot felul de boli.

Daca te vei abtine de la mancare 2 zile, s-ar putea sa ai surprize extrem de placute, spun cercetatorii. Se pare ca boli teribile precum cancerul, diabetul, cele cardiovasculare pot fi prevenite si chiar inversate, in acest fel.

Regenerarea sistemului imunitar – ce trebuie sa stii

Oamenii de stiinta de la Universitatea de Sud din California, USA au descoperit informatii uluitoare despre sistemul nostru imunitar. Acestia au declarat ca aceste descoperiri ar putea ajuta oamenii mai in varsta sa regenereze total sistemul imunitar. Vorbim inclusiv despre pacientii care sufera din pricina cancerului.

Cercetatorii din America au testa efectele postului de 2 pana la 4 zile, pe parcursul a 6 luni. Testele au fost efectuate atat asupra oamenilor cat si asupra soarecilor. In ambele cazuri, perioadele de post au dus la scaderea semnificativa a globulelor albe.
Dar ce s-a petrecut este miraculos.

Toate testele facute pe soareci a dus la o regenerare rapida a imunitatii. Adica globulele albe au fost regenerate si reinnoite, ceea ce a dus un sistem imunitar mai puternic!

Valter Longo, profesor de gerontologie si doctor in stiintele biologice a declarat: Este ca si cum celulele stem ar primi OK pentru a merge mai departe si a reconstrui sistemul imunitar. De asemenea, organismul s-a descotorosit singur de acele elemente vechi sau distruse ale sistemului. Pur si simplu au fost eliminate in timpul postului.”

Regenerarea sistemului imunitar functioneaza si in cazurile de cancer: „Daca cei care au facut chimioterapie tin aceste cicluri in care postesc, acestea pot duce efectiv la un nou sistem imunitar”

Regenerarea sistemului imunitar – poate duce si la o viata mai lunga!

Iar faptul ca te tine departe de boli nu este totul. Un sistem imunitar mai puternic creste si speranta de viata, asa ca este indicat si in cazul celor peste 60 de ani. Un alt studiu a aratat ca cei care fac chimioterapie ar trebuie sa tina post timp de 72 de ore, dupa aceste sedinte. Doar in acest fel ar putea scapa de toxicitate, declara expertii in domeniu:

„Chiar daca chimioterapia poate ajuta, nu trebuie sa uitam ca distruge efectiv sistemul imunitar. Acest studiu arata ca postul poate elimina efectele negative ale acestui tratament nociv”, declara Tanya Dorff, unul dintre cercetatorii din California.

Desigur ca testele sunt inca la inceput, dar nu este un secret ca postul negru, doar cu apa, poate face minuni.

Valeriu Popa, un cunoscut vindecator roman, fiind el insusi un practicant al postului negru, sustinea cu tarie ca ne putem vindeca asa. Si de mult timp a facut aceste declaratii, ajutand nenumarati oameni bolnavi.

Cel mai lung pe care l-a tinut fiind de 52 de zile, l-a promovat ca forma de tratament, avand rezultate spectaculoase. Mai multe despre Valeriu Popa aici >>>

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *