Modul tau de viata spune cine esti tu

Modul tau de viata poate fi ca o carte de vizita, daca stai putin sa te gandesti. Psihologii au dreptate cand afirma ca, ceea ce expunem in viata de zi cu zi, ne descrie perfect.

Atunci cand o persoana este mereu grabita, stresata, zambeste nervos sau are alte gesturi similare, iti poti da seama de anumite lucruri. Acea persoana poate fi mai degraba nervoasa, in general.

Dar ce zici de femeie care rade deseori, iese la plimbare, mananca sanatos, este mereu optimista si nu ii este teama sa incerce lucruri noi? Probabil ca te gandesti ca este fericita…

Pentru ca modul tau de viata le va arata oamenilor lucruri la care tu poate nici ca te-ai gandit vreodata. Asa ca este momentul sa le intelegem mai bine.

Modul tau de viata – ce spui despre tine, fara sa realizezi?

Ca sa ne intelegem, prin mod de viata ne referim la mai multe lucruri. Cum te imbraci, ce faci in timpul liber, ce mananci, ce locuri iti place sa frecventezi, ce masina conduci, ce iti produce bucurie, etc.

Sigur ai prins ideea. Este vorba despre o serie de alegeri si actiuni care te definesc, fara sa iti dai seama. Dupa cum stii, oamenii de succes au un mod aparte de a-si trai viata.

Acestia au misiunea de a manca mai sanatos, au grija sa nu consume tot felul de produse nocive, fac sport, urmeaza o cariera care ii stimuleaza si cauta acel partener care sa-i completeze cu adevarat. Pare misiune imposibila si ai cumva impresia ca nu poti sa ai grija de toate aceste aspecte? Nimic mai fals. Problema este alta: va fi nevoie de disciplina, disciplina si iarasi disciplina.

Deci, va trebui sa fii determinata si perseverenta, daca iti doresti cu adevarat sa schimbi anumite lucruri in viata ta.

Modul de viata ar trebui sa fie unul care te defineste

Categoric, da. Ar trebui sa pui accent pe acele lucruri care te bucura si sa le practici mai des. Ar trebui chiar sa ai o lista cu lucrurile pe care ai vrea sa le faci si sa le incerci macar o data. Nu amana incontinuu ceea ce te face fericita.

Lucreaza la scopul tau si incearca sa faci tot posibilul pentru a-l implini.

Dezvoltarea personala – de ce sa fii disciplinata?

Daca vrei sa actionezi perseverent pentru indeplinirea dorintelor sau sa-ti atingi cu succes obiectivul stabilit, atunci este momentul sa faci mai mult decat sa visezi.

Alege sa afli totul despre Kaizen si despre modul in care acest sistem poate aduce valoare in viata.

Daca intentia ta este aceea de a te dezvolta in plan personal, disciplina japoneza de tip Kaizen ca mijloc de evolutie e perfecta! Ai ajuns unde trebuie pentru a afla cum sa procedezi…mai multe despre aceasta tehnica aici >>>

Deci, cel mai important lucru este sa ALEGI ceea ce vrei sa faci si ce te defineste. Acesta este primul pas, abia apoi te poti gandi cum sa obtii acel lucru.

Modul de viata – tu ce alegi?

Hotaraste ce vrei si urmeaza acel scop. Vrei sa slabesti? Incepe prin a te interesa ce regim sa urmezi si tine-te de acesta. Vrei sa ai mai multi bani? Cauta un alt job sau schimba-ti domeniul, dar asigura-te ca iti place in continuare ceea ce faci. Poate vei porni propria afacere chiar, posibilitatile sunt infinite.

Vrei sa ai un lifestyle minunat, in care sa te simti fericita alaturi de un partener? Atunci cauta-l, nu astepta ca acesta sa apara din senin. Iesi in oras, intalneste-te cu prietenii si nu iti pierde speranta. Doar in acest mod vei reusi sa cunosti persoana potrivita.

In viata, este nevoie de un plan pentru ca lucrurile sa mearga bine. Modul de viata este definit de ceea ce facem zilnic, asa ca incearca sa lucrezi la toate capitolele care te intereseaza.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *