Cum sa ai mainile catifelate – in special cand le speli deseori

Cum sa ai mainile catifelate cand te speli de zeci de ori pe zi? Igiena este pe primul loc, in special in aceste momente. Dar parca totusi pielea se usuca mai repede si sigur te-ai saturat de acest aspect.

Mai ales ca acele creme hidratante nu dau mereu roade. Si nici sa te dai cu crema de o suta de ori pe zi parca nu merge…

Cum sa ai mainile catifelate si fine, chiar si in aceste vremuri? Ei bine, despre toate aceste vom discuta in cele ce urmeaza. Oricum, nu uita sa ai mereu un dezinfectant la tine. Si este o idee buna sa iti dezinfectezi mainile cu spirt, imediat cand ajungi acasa.

Cum sa ai mainile catifelate – iata ce poti face

Foloseste ulei de masline. Da, te va ajuta foarte mult. Poate ca nu stiai, dar uleiul de masline este super hidratant. Asa ca este o idee foarte buna sa il folosesti mai des, de acum incolo. Chiar dupa ce ai facut baie se poate aplica pe intreg corpul. Lasa pielea usor umeda si maseaza-te bine cu ulei de masline.

Asteapta cateva minute sa intre in piele. La final aplica uleiul si pe maini, dar nu inainte de a le umezi putin. Vei vedea ca pielea va deveni mai fina ca oricand.

Poti face acest lucru seara, cand stii ca nu urmeaza sa mai speli vase sau alte activitati similare.

Uleiuri care previn cu succes procesul de imbatranire:

Uleiul de cocos. Am mai discutat despre acesta, dar merita reluat subiectul. Este foarte eficient, previne imbatranirea si ridurile si are rol de crema solara. Adica previne radiatiile si arsurile solare. Nu uita ca seara sa masezi tenul cu putin ulei de cocos, din cand in cand…mai multe uleiuri care previn procesul de imbatranire aici >>>

Cum sa ai mainile catifelate – atentie la ce sapun folosesti

Alege un sapun cat mai natural. Acelea nu iti vor usca atat de repede pielea, pentru ca au in compozitie tot felul de uleiuri hidratante. Evita-le pe cele care miros foarte bine, pentru ca din pacate sunt daunatoare. Este acelasi lucru ca si in cazul cremelor si a gelurilor de dus care miros grozav…Acelea sunt pline de chimicale daunatoare, asa ca incearca sa folosesti variante cat mai autentice si naturale.

Lasa mainile sa se usuce natural. Mai ales cand timpul iti permite, este cel mai bine asa. In acest mod se vor usca de la sine, iar acest proces este mai benefic pentru piele.

Investeste intr-o crema calitativa de maini. Este indicat ca aceasta sa aiba o textura densa si sa patrunda complet in piele. Astfel nu va mai fi nevoie sa te dai cu crema dupa fiecare spalare. Pielea va ramane moale si fina pentru mai mult timp, garantat. Asa ca aloca o suma de mari putin mai mare, cu siguranta va merita. De asemenea, nu uita sa alegi un produs care contine preponderent ingrediente naturale.

Cum sa ai mainile catifelate…si dezinfectate!

Este simplu, de fiecare data cand vii de afara te speli foarte bine cu sapun si apoi le clatesti cu putin spirt. Cu siguranta vei scadea sansele de a contacta boli.

Nu uita sa mananci sanatos, sa faci sport si sa petreci acest timp in casa intr-un mod cat mai productiv, succes!

4.86/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *