Coronavirus in Suedia. De ce NU exista restrictii in aceasta tara?

Coronavirus este prezent si in Suedia din pacate, dar locuitorii acestei tari isi pastreaza calmul. Inclusiv autoritatile, care nu au luat masuri drastice. Cel putin pana in momentul de fata.

Asa ca scolile sunt inca deschise, la fel si magazinele. Iar oamenii pot merge afara, dar trebuie sa pasteze cel putin 2 metri distanta intre ei.

Astfel, coronavirus pare sa nu fi creat panica in Suedia. Acestia au pana acum peste 4.000 de cazuri si 146 de decese, din nefericire. Dar totusi Suedia este calma…

De ce aleg suedezii sa-si pastreze calmul si sa nu creeze panica? Despre acest subiect controversat vom discuta in cele ce urmeaza.

Coronavirus in Suedia – autoritatile isi mentin calmul

Asa ca, suedezii pot face in continuare miscare in aer liber si au voie sa iasa afara, precizeaza thelocal.se. Mai mult decat atat, autoritatile considera ca este necesar ca oamenii sa aiba activitati in exterior, indiferent de situatie. Desigur, atat timp cat acestia nu sunt raciti sau bolnavi, pot face aceste lucruri.

Asadar, autoritatile care se ocupa de sanatatea suedezilor cred in necesitatea de a iesi afara si de a face miscare. Bineinteles ca oamenii au primit o serie de sfaturi utile. Cei mai vulnerabili sunt cei peste 70 de ani, iar acestia sunt rugati sa fie mai atenti.

Oamenii sunt sfatuiti sa dezinfecteze locurile unde petrec mult timp, de asemenea sa mentina igiena corporala si cea a mainilor.

Acestea sunt sfaturile suedezilor, iar acestia par determinati sa nu se lase dusi de valul de panica creat. Chiar si salile fitness sunt inca deschise, la fel si barurile. Asa ca oamenii pot iesi in continuare afara, dupa bunul plac.

Coronavirus in Suedia – un popor mai putin sociabil

Da, asa ar putea fi catalogati suedezii, care se muta repede din casa parinteasca si le place sa petreaca mult timp singuri. Asa ca in Suedia nu este nimic ciudat sa locuiesti intr-un loc mai izolat, departe de privirile indiscrete.

De asemenea, acestia sunt obisnuiti sa nu socializeze prea mult, in special cu strainii. Este ceva obisnuit sa pastrezi distanta fata de oameni, atat la propriu cat si la figurat. Oamenii nu sunt tocmai prietenosi si rareori intra in discutii cu necunoscutii.

Desigur ca toate aceste aspecte, care pot parea negative la prima vedere, ii ajuta pe suedezi in aceste momente critice.

Asa ca suedezii isi continua nestingheriti viata, fara sa intre in panica la fiecare pas. Aleg sa fie calmi si linistiti, iar asa se petrece in general, in aceasta tara.

Nu degeaba au un nivel de trai atat de ridicat, vieti tihnite si mai putin stresante, in comparatie cu alte tari din Europa.

Esti de acord cu strategia Suediei?

Exercitii fizice pentru imunitate – nu uita de planking

Stii despre ce exercitiu vorbim. Acela in care stam sprijiniti in coate si in varfurile degetelor, cu spatele drept si abdomenul incordat. Fundamental acest exercitiu pentru o circulatie mai buna si un sistem limfatic mai eficient. Sa mai spunem ca te va ajuta sa ai si un abdomen mai tonifiat?

Incepe cu 30 de secunde de planking, apoi cu un minut...vezi mai multe exercitii pentru imunitate aici >>>

4.67/5 (9)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *