Cum iti sustii copilul la examenul de Bacalaureat 2023?

Copilul dvs. se afla in fata unui pas important din viata lui: examenul de bacalaureat 2023, altadata numit si examenul de maturitate.Sunteti ingrijorat? E normal! Pentru ca trecerea cu bine a examenului de bac inseamna: accesul la o anumita facultate, ba chiar si un loc in strainatate unde se pot face studiile academice, o anumita profesie si deci un anumit drum in viata.

Pregatiti-va din timp copilul pentru examenul de Bacalaureat de la finalul clasei a XII-a – Limba si Literatura Romana – proba scrisa – 26 iunie 2023

Divizia Invatamant din cadrul Rentrop & Straton si colectivul de autori condus de doamna profesor Cristina Scurtu vin acum in sprijinul elevilor care vor sustine examenul de bacalaureat!

Propunerea noastra, concreta si la obiect, vizeaza proba de Limba si literatura romana si cuprinde 50 de teste REZOLVATE, care urmaresc fixarea notiunilor specifice din programa Ministerului pentru profilul real.

Comandati acum pentru copilul dvs. culegerea Bacalaureat. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real, detalii AICI si o super OFERTA >>>

Examenul de Bacalaureat 2023 – Limba si Literatura Romana

Lucrarea ajuta elevul sa se pregateasca in mod corespunzator diversele genuri si specii literare – de la basmul cult, la balada, nuvela, roman, comedie, drama, poezie pana la roman modern sau critica literara.

In culegere se gasesc texte ce includ autorii studiati la clasa: Mihai Eminescu, Ion Creanga, I. L. Caragiale, Ioan Slavici, George Bacovia, Lucian Blaga, Tudor Arghezi, Ion Barbu, Mihail Sadoveanu, Liviu Rebreanu, Camil Petrescu, George Calinescu, Marin Preda, Nichita Stanescu, Marin Sorescu, Titu Maiorescu, Eugen Lovinescu.

Comandati acum lucrarea pentru profilul real! Ii asigura asimilarea completa a tuturor temelor si autorilor studiati la clasa! Rezolvarea corecta si in timp util a subiectelor similare celor ce se regasesc pe foaia de examen! Respectand intocmai cerintele pentru nota 10!

Achizitionati acum pentru copilul dvs. lucrarea care-i asigura:

  • pregatirea temeinica la limba si literatura romana pentru bacalaureat
  • asimilarea modului corect de tratare si rezolvare a unor subiecte tip examen, detalii AICI >>>
  • antrenament pentru rezolvarea subiectelor de examen in timp
  • siguranta si incredere in fortele proprii
  • reusita de nota 10 la proba scrisa de limba si literatura romana a examenului de bacalaureat!

Este ceea ce va doriti, nu? Va aduce linistea generata de decizia inteleapta privind sprijinul acordat copilului dvs.! Pentru un examen trecut cu 10!

Comandati acum pentru copilul dvs. culegerea Bacalaureat. Teste rezolvate la limba si literatura romana – profil real, detalii aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *