Scapa de acnee cu ajutorul…rosiilor!

Da, ai citit bine, poti scapa de acnee chiar si cu ajutorul acestor alimente atat de indragite de toata lumea. Rosiile sunt unele dintre acele cruditati care te pot ajuta sa purifici tenul. Si sa arati mai bine ca niciodata, in mod natural.

Desigur ca este nevoie de dedicare din partea ta si de multa rabdare, dar un lucru este sigur: poti scapa de acnee rapid si simplu!

Daca ai cosuri si vrei sa scapi odata pentru totdeauna de aceasta afectiune, poate ar fi bine sa incerci. Metodele naturiste pot fi mult mai eficiente decat ai fi crezut. Femeile sunt afectate de acest efect neplacut, iar acneea poate dura ani de zile. Plus ca poate cauza semne care vor ramane pe ten pentru intreaga viata.

Asa ca ceva trebuie facut!

Scapa de acnee – cum te pot ajuta tomatele?!

Pentru ca rosiile sunt bogate in vitamina C, acid folic si carotenoizi, merita sa fie luate in considerare. Acesti antixodanti continuti de rosii pot ajuta in curatarea tenului. De asemenea, pot tine departe infectiile survenite atunci cand suferi de acnee.

Rosiile au in compozitie si elemente care previn procesul de imbatranire. Asa ca pot preveni cu succes ridurile fine sau pe cele de expresie. Asa ca o masca cu rosii poate fi una dintre cele mai bune idei. Data viitoare cand mergi la cumparaturi asigura-te ca vei cumpara mai multe.

Ce trebuie sa faci?

In primul rand, incearca aceasta masca cu rosii, cea mai simpla varianta.

Ai nevoie de:

– o rosie

– 2-3 picaturi de ulei de jojoba

– 3-5 picaturi de ulei tea tree

Mod de aplicare

Scoate pulpa rosiei si amesteca bine continutul. Pune totul intr-un bol si adauga si uleiurile mentionate mai sus. Acum este momentul sa aplici acest amestec pe ten si gat. Lasa-l sa se usuce si sa actioneze pret de 20 de minute. Apoi clateste pielea cu apa rece. Este indicat sa aplici aceasta masca de 2-3 ori pe saptamana.

Scapa de acnee si punctele negre. Cum? Incearca masca cu rosii si ovaz

Ai nevoie de:

– o rosie

– o lingurita de iaurt

– o lingura de ovaz

Mod de aplicare

Amesteca pulpa rosiei cu iaurtul, pana se omogenizeaza. Acum poti adauga si ovazul. Amesteca foarte bine pana cand continutul este omogen. Incalzeste usor amestecul si aplica pe fata si gat, lasa totul sa se usuce. Dupa 15 minute, spala-te cu apa rece, in timp ce masezi bine tenul, cu miscari circulare. Poti aplica masca de 2 ori pe saptamana.

Ovazul este perfect pentru a exfolia, eliminand cu succes punctele negre si celulele moarte.

Masca cu rosii pentru cearcane

Ai nevoie de:

– o lingurita de suc de aloe vera

– o lingurita de pulpa de rosii

Mod de aplicare

Amesteca bine de tot cele 2 ingrediente, dupa care aplica continutul sub ochi. Lasa masca sa actioneze pret de 10 minute, iar apoi clateste bine cu apa.

Scapa de acnee intr-un mod inteligent

Dupa cum vezi, aceste masti cu rosii pot fi foarte eficiente si sunt usor de pus in practica. De asemenea, daca nu ai timp, poti pur si simplu sa tai o rosie in 2 si sa masezi zona fetei si gatul, pentru cateva minute. Pielea va absorbi sucul de rosii, iar tenul va fi revigorat. Clateste bine cu apa si aplica o crema hidratanta.

Dieta cu suc de rosii – ce meniu vei avea in cele 5 zile

Ziua 1: vei consuma doar suc de rosii si fructe de sezon ( sau orice fructe proaspete, daca este iarna); vei exclude bananele si strugurii, deoarece au un continut ridicat de zahar

Ziua 2: consuma doar suc de rosii si legume inabusite; vei excluse cartofii si porumbul…vezi detalii aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *