Barbatii casatoriti sunt mai grasi – iata DE CE

Ca barbatii casatoriti sunt mai grasi este un lucru usor de observat. Dar te-ai intrebat vreodata de ce se petrece acest fenomen? Sa fie oare doar faptul ca mananca mai bine si mai mult? Sau mai exista si alte explicatii la mijloc?

Despre toate acestea vorbim in cele ce urmeaza, cand vei descoperi mai multe despre casnicie. Oamenii de stiinta studiaza intens psihologia umana, iar concluziile se schimba, odata cu trecerea anilor.

De ce barbatii casatoriti sunt mai grasi? Ei bine, poate ca, pe langa faptul ca mananca mai mult uneori, nu mai sunt atat de interesati de ei insisi…Desigur, nu se petrece acest fenomen in cazul tuturor.

Barbatii casatoriti sunt mai grasi – ce se petrece?

Ei bine, barbatii incep si sa consume in special mai multe dulciuri, asa ca se pare ca au nevoie de mai multa glicemie si energie. Zaharul este combustibilul preferat al creierului, asa ca reprezentantii sexului tare incep sa aiba mai multa nevoie de acesta…Cel putin asa simt, observa cercetatorii de la Leeds Metropolitan University, din Anglia.

Asa ca, acest lucru explica multe. Nu toti barbatii au burta sau kilograme in plus din cauza consumului de bere. Multi aleg sa consume si vin, in cantitati mai mari. Deci nu este de mirare ca barbatii se ingrasa. Desigur ca acest fenomen se petrece si in cazul femeilor. La fel, acestia incep sa devina mai putin interesati de aspectul fizic, in special odata ce stiu ca au un partener de viata stabil.

Asa ca, cei casatoriti incep sa-si schimbe obiceiurile alimentare, consumand mai multe preparate care ingrasa.

Barbatii casatoriti sunt mai grasi decat celibatarii

Probabil ca ai putut observa acest lucru si cu ochiul liber. Mai mult ca sigur ca celibatarii nu consuma atat de multe dulciuri si nici mai multa mancare decat este cazul.

De asemenea, barbatii casatoriti consuma mai mult alcool, alt factor care contribuie la procesul de ingrasare. Multi consuma vin, pe langa dulciuri, asa ca lucrurile sunt clare.

Cercetatorii sunt de parere ca barbatii sunt relaxati in momentul in care au o relatie stabila, asa ca nu mai sunt atat de interesati de aspectul fizic.

Iar asta nu este tot, femeile trec prin aceleasi incercari…

Studiu: relatiile fericite te fac mai…grasa!

Cu totii am auzit glumele despre cum relatiile fericite te “ajuta” sa iei in greutate si cum majoritatea sotilor se ingrasa in primii ani de casatorie…Poate ca multe dintre voi credeati ca este doar o gluma, dar in realitate este mai mult de atat.

Desigur ca multi glumesc pe seama faptului ca aceste persoane nu mai au asa de multa grija de ele. In special cand vine vorba despre femei. Faptul de “a pune mana” pe barbatul dorit le-ar face mai putin interesate de ingrijirea personala…citeste mai multe despre relatiile fericite aici >>>

3/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *