Ce observa oamenii atunci cand te cunosc pentru prima data?

Daca si tu te-ai intrebat ce observa oamenii prima data atunci cand te cunosc, esti pe cale sa afli. Poate ai vrea sa stii la ce se gandeste un om cand te vede, pentru prima oara.

Ei bine, specialistii au analizat comportamentul uman si au ajuns la concluzia ca acestia sunt interesati de 2 aspecte, la nivel inconstient. Este vorba despre ceva la care te astepti, asa cum vei vedea in articolul de astazi.

Suntem obisnuiti sa judecam imediat, iar asta se intampla de fiecare data cand cunoastem pe cineva. A devenit un automatism si nu mai putem controla acest comportament. Totusi, de ce se petrece acest fapt?

Fie ca ne uitam la felul de a fi, modul de a se imbraca sau starea de spirit, cu totii o facem.

Ce observa oamenii la prima intalnire cu cineva?

Se pare ca la nivel inconstient, oamenii incearca sa-si raspunda la 2 intrebari, la care poate nu te-ai fi asteptat. Cel putin la aceasta concluzie a ajuns profesorul in psihologie professor Amy Cuddy. Aceasta a scris cartea denumita „Presence” (n.r Prezenta).

Ce observa oamenii la prima intalnire? Ce se intreaba, fara sa-si dea seama? Iata cele 2 intrebari la care iti raspunzi, in inconstient.

Pot avea incredere in aceasta persoana?
Pot respecta aceasta persoana?

Psihologii considera ca este vorba despre cordialitate si abilitati, asta vrea sa stie creierul nostru. Daca persoana din fata noastra este de incredere, daca merita respectul tau, etc.

Chiar daca majoritatea oamenilor considera ca anumite competente ale unui om sunt extrem de importante, in special atunci cand vorbim despre un job, lucrurile nu sunt chiar asa. Cel putin mintea noastra nu functioneaza asa.

Ce observa oamenii la prima intalnire – calitatea cea mai importanta este…?

Fara doar si poate, oamenii se intreaba daca pot avea incredere in persoana din fata lor sau nu. Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte, pe care le ia „in considerare” mintea noastra. Iar intreaga noastra evolutie ar depinde de increderea pe care le-o acordam altora.

Se pare ca restul abilitatilor, modul de a fi, cum se comporta, etc sunt evaluate de noi abia dupa ce putem stabili un raport de incredere cu persoana din fata noastra.

Chiar si persoanele foarte inteligente, cu numeroase studii au de multe ori probleme in a-si gasi un loc de munca foarte bun. De ce? Pentru ca sunt concentrate foarte mult pe partea abilitatilor, iar cea de socializare este…in aer! Acestia oameni sunt considerati dificili, de cele mai multe ori. In special ca angajatorii au senzatia ca nu pot avea incredere in ei, ce vorbeam mai devreme…

Daca un om are senzatia ca nu poate avea incredere in tine, este aproape imposibil sa-l convingi de anumite lucruri. Este extrem de important sa fim naturali si sa lasam lucrurile sa vina de la sine.

Cum sa atragi abundenta si iubirea in viata ta! Trucuri simple si utile

Cum sa atragi abundenta si iubirea in viata ta, o intrebare la care foarte multi oameni ar vrea sa stie raspunsul. De ar fi asa de simplu, probabil ca te gandesti. Ei bine, suntem aici pentru a-ti spune ca este simplu, de fapt. Dar nu foarte usor de aplicat, ceea ce urmeaza sa-ti prezentam.

Nu sunt concepte grele, dar va fi nevoie sa fii disciplinata, iar multa lume nu rezoneaza foarte bine, in aceste situatii…citeste mai multe despre abundenta aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *