Cum sa atragi abundenta si iubirea in viata ta! Trucuri simple si utile

Cum sa atragi abundenta si iubirea in viata ta, o intrebare la care foarte multi oameni ar vrea sa stie raspunsul. De ar fi asa de simplu, probabil ca te gandesti. Ei bine, suntem aici pentru a-ti spune ca este simplu, de fapt. Dar nu foarte usor de aplicat, ceea ce urmeaza sa-ti prezentam.

Nu sunt concepte grele, dar va fi nevoie sa fii disciplinata, iar multa lume nu rezoneaza foarte bine, in aceste situatii.
Cum sa atragi abundenta si iubirea? Ei bine, va trebui sa iti schimbi modul de a gandi, sa rostesti afirmatii si sa treci la actiune. Dar iti vom detalia mai multe, imediat.

Fizica cuantica ne-a lamurit de mult timp, in sensul ca este demonstrat stiintific ca gandurile noastre creeaza viata. Asa ca mare atentie la ce gandesti zi de zi. In acest mod iti construiesti viata, asa ca fii atenta la ce esti pe cale sa aduci in realitatea ta…

Cum sa atragi abundenta? Reprogrameaza-ti mintea

Acest secret este binecunoscut de foarte mult timp. Asa ca nu mai este un mister pentru nimeni care a studiat putin scrierile vechi. Filmul „The Secret” a scos la iveala cat de puternica este legea atractiei si ceea ce gandim. Iar daca inca nu l-ai vazut, este momentul sa o faci.

Stim, vei incepe sa te simti responsabila pentru tot ceea ce faci si gandesti, dar ideea nu este sa te innebunesti singura. Pur si simplu va trebui sa incepi sa ignori gandurile „rele.” Cele de indoiala, sovaiala si frica. Este momentul sa-ti dai voie sa ai o viata mai frumoasa si mai prospera.

Cum sa atragi abundenta – afirmatii de baza

Iata cateva credinte si afirmatii pe care ar trebui sa ti le insusesti, daca vrei ca prosperitatea sa devina parte din viata ta.

Merit. Este extrem de important ca mintea ta sa accepte ca meriti abundenta in bani, iubire, sanatate, etc. Daca tu simti ca nu meriti nu vei putea atrage ceea ce iti doresti cu atata ardoare. Repeta in fiecare zi: „Merit sa am mai multi bani, iubire sau sanatate.”

Desigur ca tu iti vei stabili acest lucru, tu esti singura care stie ce vrea cu adevarat. Repeta de 20 de ori aceasta afirmatie inca de cand te-ai trezit. Continua si peste zi, cand iti amintesti. Poti sa rupi cateva minute pentru a scrie pe o foaie aceasta afirmatie puternica.

Cum sa atragi abundenta – invata sa oferi

Ii iubesc pe ceilalti. Cum sa atragi abundenta in viata ta daca ai ganduri de ura si nu vezi adevarul? Adica faptul ca noi suntem interconectati si ne influentam reciproc. Suntem energie pura, nu uita acest lucru. Iubeste florile, oamenii, colegii de munca, colegii pe care ii detesti. Stim, nu este deloc simplu. Dar incearca sa te conectezi la o stare de spirit pozitiva. Doar in acest mod vei putea atrage fericirea si prosperitatea.

Asa ca repeta si aceasta afirmatie zilnic si poarta-te ca si cum ai crede din tot sufletul acest lucru. Nu este cazul sa le zici tuturor ca ii iubesti si sa ii imbratisezi de fiecare data cand ii vezi. Nicidecum. Ar fi foarte ciudat si ceilalti ar putea crede ca iti lipseste o doaga, ceea ce nu vrei sa se intample.

Tine minte ca faci acest exercitiu pentru tine, asa ca starea de spirit va fi imbunatatita, pe zi ce trece.

Imi place sa ofer. Extrem de important, bucura-te cand oferi un cadou, bani, mancare…Orice ar fi. Si fa-o mai des. Am fost crescuti in spiritul lipsei de prosperitate. Iti amintesti cand parintii erau mereu speriati ca nu vor avea bani? Ce crezi, ti-au transmis si tie aceasta temere. Este momentul sa depasim aceasta credinta si sa ne bucuram sa primim, dar mai ales sa oferim. Daca tie iti este frica mereu sa oferi este ca si cum ai spune ca nu ai. Intelegi paradoxul? Este vorba despre propria ta alegere, asa ca este momentul sa o schimbi.

Cum sa atragi abundenta si iubirea? Fii deja recunoscatoare pentru ceea ce ai!

Gratitudinea. Multumeste zilnic pentru toate binecuvantarile primite de la viata. Orice lucru mic care ti se ofera este un miracol. Asa ca nu mai trece asa repede cu vederea si nu mai lua totul de-a gata. Ca si cum ti se cuvine. Gandeste-te ca altii ar da orice sa aiba viata ta. Asa ca multumeste pentru mancare, sanatate, familie si prieteni si pentru orice ti se intampla si te incanta!

In fiecare zi inchide ochii pret de cateva minute si incepe sa multumesti pentru ceea ce simti ca te bucura. Apoi, imagineaza-ti cum ai vrea sa fie viata ta si foloseste si vizualizarea, in acest sens. Adica traieste in mintea ta viata pe care ti-o doresti. Apoi vezi-ti de activitatile tale cotidiene.

Iti vei schimba starea de spirit felul de a fi daca vei respecta aceste principii de aur.
Alta regula esentiala este partea de actiune. Adica intereseaza-te ce poti face pentru a gasi un job mai bun. Mergi la acel interviu pe care il tot amani. Incepe un proiect pe cont propriu si vezi ce se petrece. Schimba-ti domeniul si fa ceea ce iti place.

Acestea sunt actiunile pe care le poti face. Iar daca vei aplica si restul sfaturilor, cu siguranta vei atrage abundenta in viata ta, sub toate aspectele. Succes!

5/5 (7)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *